Gaia van der Moolen is de nieuwe Kinderburgemeester!

Net als de voorgaande jaren was het weer moeilijk om een nieuwe Kinderburgemeester te kiezen. Alle kandidaten hadden hun best gedaan op een goede motivatie. De negenjarige Gaia toonde haar motivatie echter in een Youtube filmpje, iets wat VVV Zandvoort nog nooit eerder had meegemaakt! Juist dit originele filmpje gaf de doorslag en zorgde ervoor dat Gaia zich in de Kids Adventure Week van 27 februari tot en met 5 maart Kinderburgemeester van Zandvoort mag noemen.

Gaia omschrijft zichzelf als zorgzaam en een echte samenwerker. Ze kan met iedereen goed opschieten maar blijft wel altijd lekker zichzelf. Ze kan niet wachten om als Kinderburgemeester lintjes door te mogen knippen, interviews te geven, belangrijke vragen te stellen en mensen te helpen. Gelukkig hoeft ze hier niet lang meer op te wachten want de Kids Adventure Week staat al bijna voor de deur!

Iedere dag van de Kids Adventure Week heeft een apart thema waarin de activiteiten van die dag passen. Zo kun je op Wonderlijke Woensdag de sterrenwacht bezoeken en een kijkje nemen in de wondere wereld van het heelal en op Sportieve Zondag kun je van Toine Rombouts, meervoudig EK- kampioen Freestyle-voetbal, de vetste tricks leren tijdens de Freestyle-voetbal clinic. Op Doe Dinsdag is het heerlijk smullen tijdens de Mini High Tea en op Doldwaze Donderdag kun je een eigen carnavalsmasker knutselen. Er is eigenlijk te veel om op te noemen!

Alle activiteiten worden door of in samenwerking met Zandvoortse ondernemers georganiseerd. Om alles in goede banen te leiden, is aanmelding voor sommige van de activiteiten noodzakelijk. Voor meer informatie over de activiteiten kijk je op www.kidsadventureweek.nl .

Op 26 februari wordt Gaia officieel geïnstalleerd op het gemeentehuis. De eerste officiële taak als Kinderburgemeester is het doorknippen van het lint op zaterdag 27 februari op het kantoor van VVV Zandvoort om daarmee de Kids Adventure Week officieel te openen. In de loop van de week zijn er nog verschillende gelegenheden waar Gaia als Kinderburgemeester haar opwachting maakt. Natuurlijk blijft er genoeg ruimte in haar agenda over om zelf ook aan verschillende activiteiten mee te doen.

Zin in de Kids Adventure Week? = Zin in Zandvoort!


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..