FlixBus

Met FlixBus reist u snel, eenvoudig en goedkoop tussen diverse Europese plaatsen. Vanaf maart 2016 vertrekt u ook met FlixBus vanuit Zandvoort aan Zee. Via Haarlem, Amsterdam, Eindhoven en Roermond rijdt u naar de grens en natuurlijk brengt FlixBus u ook weer terug naar Zandvoort aan Zee.

 


FlixBus

FlixBus verbindt (middel-) grote steden met elkaar door regelmatig al dan niet dagelijks busverbindingen aan te bieden tegen een gunstig tarief. Door het uitgebreide netwerk en de directe verbindingen is het reizen met de FlixBus ideaal. Vanuit Zandvoort aan Zee zijn er tal van locaties waar u eenvoudig naartoe reist.


Veiligheid

De bus is het veiligste transportmiddel om mee te reizen en daarbij ook erg fijn. U hoeft slechts in te stappen en aan het einde van de rit weer uit te stappen. De buschauffeur zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt reizen en helemaal ontspannen aankomt op uw gewenste plaats van bestemming.


Duurzaamheid

Wist u dat reizen met de FlixBus beter is voor het milieu en zelfs CO2 neutraal kunt reizen? Tijdens het boeken van uw tickets krijgt u de keuze om voor “Ecologische bijdrage – CO2 compensatie” te kiezen zodat u, uw CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door een kleine bijdrage.