Beach for fitness

Kom fitnessen met het mooiste uitzicht van Nederland!

Sinds de zomer van 2015 zijn in de zeereep langs de boulevard van Zandvoort aan Zee diverse fitnesstoestellen geplaatst. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uit de sportzaal te komen en in de frisse zeelucht te werken aan uw conditie en spierkracht. Op dit moment zijn er vier toestellen waar u kosteloos gebruik van kunt maken en op deze manier een klein fit circuit af kunt leggen. Ideaal natuurlijk om te combineren met een mooie jog-training op of langs het strand.


Back trainer

Zet de voeten in de steunen en leun met de bekken op de schuine steun. Door uw bekken te kantelen en langzaam weer op te richten traint u de onderste rugspieren en hamstrings.


Onderbuikspieren

Ga op uw rug op de bank liggen en pak de handgrepen stevig vast. Door uw benen gestrekt omhoog te brengen traint u de onderbuikspieren.


Gymnastic bar

Door de handsteunen vast te pakken en u beheerst op te trekken en te laten zakken, traint u de biceps en rugspieren.


Pull up

Voor training van de biceps schouders en rugspieren maakt u gebruik van de Pull Up. U hangt hierbij met gestrekt lichaam onder het toestel waarbij met gestrekte armen de handsteunen vasthoudt. Trekt uzelf op en houd die pose enkele tellen vast om uw biceps en rugspieren te trainen


Binnen sporten?

Wilt u toch liever binnen sporten? Zandvoort aan Zee heeft diverse sportlocaties waar u terecht kunt voor fitness, groepslessen of andere indoor sporten.