Fietskaarten

Dat Zandvoort aan Zee een ideale thuisbasis is voor de recreatieve en de sportieve fietser is bekend. Het uitgebreide netwerk van verharde fietspaden door Nationaal Park Zuid-Kennemerland geeft u de garantie voor een dag fietsen door een prachtige omgeving. Vanuit het Nationaal Park bent u zo in IJmuiden om de machtige sluizen te aanschouwen. Daarnaast liggen er verschillende indrukwekkende landgoederen om de hoek. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

Ook Haarlem ligt op fietsafstand van Zandvoort aan Zee. Al fietsend door de historische binnenstad geniet u van de authentieke sfeer. De Mooie Nel is ook zeker een aanrader. In het voorjaar loont het de moeite om vanuit Zandvoort aan Zee richting de Bollenstreek te fietsen. U passeert de mooiste oer-Hollandse velden met hier en daar een molen. Bij Lisse kunt u natuurlijk een tussenstop maken voor een bezoek aan Keukenhof. Kaarten hiervoor koopt u eenvoudig vooraf bij VVV Zandvoort.

Fietst u vanuit Zandvoort aan Zee zuidwaarts, dan fietst u een prachtige route. Geflankeerd door de Amsterdamse Waterleidingduinen aan uw linkerhand en de zee aan uw rechterhand, fietst u richting Noordwijk. Een route om niet snel te vergeten.

Alle routes vindt u terug op de fietskaarten die u bij VVV Zandvoort koopt. De fietskaarten bevatten de knooppunten in de omgeving zodat u eenvoudig zelf een route uit kunt stippelen. Wilt u liever een vooraf bepaalde route fietsen? Koop dan één van de fietskaarten met routes bij VVV Zandvoort.