Fietsarrangementen

Dat Zandvoort aan Zee een ideale thuisbasis is voor de recreatieve en de sportieve fietser is bekend. Het uitgebreide netwerk van verharde fietspaden door Nationaal Park Zuid-Kennemerland geeft u de garantie voor een dag fietsen door een prachtige omgeving. Vanuit het Nationaal Park bent u zo in IJmuiden om de machtige sluizen te aanschouwen. Daarnaast liggen er verschillende indrukwekkende landgoederen om de hoek. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

Maar behalve het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ligt ook de historische binnenstad van Haarlem, de (in de lente) prachtig bloeiende bollenvelden en Keukenhof op fietsafstand. Een verfrissende fietstocht langs de kustlijn richting Noordwijk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Handige info voor een dagje fietsen in Zandvoort:

Kortom, de fietsmogelijkheden in en om Zandvoort aan Zee verkent u niet in één dag. Hierom hebben wij verschillende (fiets-)arrangementen in het leven geroepen, zodat u op uw gemak kunt genieten van al het moois dat Zandvoort aan Zee te bieden heeft.

Voor een overzicht van alle arrangementen klikt u hier. en voor een overzicht van alle evenementen klikt u hier.