Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lichtjesavond

3 november 2016 @ 19:00

Op donderdag 3 november wordt op de Algemene begraafplaats Zandvoort, Tollenstsstraat 67 te Zandvoort een lichtjesavond georganiseerd. Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze avond zijn overleden dierbare te herdenken en een moment van aandacht te schenken met een kaarsje en een persoonlijke wens of groet.

Het programma is als volgt:
19.00 welkom,  men kan de uitgezette lichtjesroute lopen over de begraafplaats. Om 19.30 is er zang van de zanggroep Ubi Caritas op het oude gedeelte van de begraafplaats bij de Vredeszuil. Om 20.00 worden de namen genoemd van degenen die het afgelopen jaar op de begraafplaats zijn begraven, in een asurn zijn bijgezet of zijn verstrooid en kan men een kaarsje plaatsen op het hart onder de grote boom. Vervolgens kunnen de aanwezigen  kaarsjes neerzetten en bolletjes planten in het perkje bij de vredeszuil. Zanggroep Ubi Caritas zingt nog enkele liederen.Vanaf 20.30 kan iedereen zijn persoonlijke wens of groet op de aanwezige kaartjes schrijven en deze vervolgens ophangen in de grote boom in het perk. Na afloop van de herdenkingsbijeenkomst is er de mogelijkheid om met elkaar na te praten. Koffie en chocolademelk zijn aanwezig.

Tussen 19.00 uur – 21.00 uur is de begraafplaats gedeeltelijk verlicht. Als men  het graf van een dierbare wil  bezoeken dan is daar de gelegenheid voor maar neem dan een zaklantaarn mee. De lichtjes avond wordt is een initiatief van de commissie Begraafplaats en wordt u aangeboden door de Gemeente Zandvoort en het Uitvaartzorgcentrum Zandvoort.

Gegevens

Datum:
3 november 2016
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Algemene begraafplaats Zandvoort
Tollensstraat 67
Zandvoort aan Zee, 2041 PR
+ Google Maps