Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ladies Night – Singel 39

16 mei @ 19:30

| €13,50

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Singel 39 is donderdag 16 mei a.s. te zien in de bioscoop van Cinema Circus Zandvoort, te beginnen met een speciale Ladies Night vertoning.

De Ladies Night ; een avond speciaal voor de dames. Lekker een avond uit met vriendinnen, lekker bijkletsen, filmpje pakken, nog meer bijkletsen, hapje erbij en natuurlijk een drankje. Want anders is het feest niet compleet. En omdat het Ladies Night is, ook nog een tasje vol verrassingen.

De kosten bedragen € 13,50 per persoon. Kaarten zijn te koop aan de kassa in Circus Zandvoort, en via www.cinemacircuszandvoort.nl zodra het programma bekend is.

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
19:30
Kosten:
€13,50
Evenement Categorie:

Locatie

Circus Zandvoort
Gasthuisplein 5
Zandvoort aan Zee, 2042 JM
+ Google Maps
Telefoon:
023-5718686
Website:
www.circuszandvoort.nl