• Dit event is voorbij.

10 november @ 14:30 - 16:30

| € 15

Jazz in Zandvoort met Rob van Kreeveld

Reserveren kan door te bellen naar 023 5310631, via de websites www.jazzinzandvoort.nl of via www.facebook.com/jazzindekrocht

Jazz in Zandvoort is een initiatief van wijlen bassist Eric Timmermans dat hij startte in november 2002. Zowel bij het publiek als bij de musici is een grote behoefte aan een locatie waar de muziek op de eerste plaats komt. Theater De Krocht beschikt over een vleugel, biedt ruimte aan maximaal 200 bezoekers en is een ideale locatie voor het organiseren van jazzconcerten.

Na afloop kan men voor € 9,50 genieten van boerenkool met worst en een dessert. Reserveren is hiervoor noodzakelijk.

De toegangskaarten bedragen € 15,- per concert. Indien u alle concerten wilt bijwonen kunt u een passe partout aanvragen voor slechts € 90,-.

Theater ‘De Krocht’
Grote Krocht 41