• Dit event is voorbij.

Filmclub: Stan & Ollie

27 maart @ 19:30

| €7,50

Film club  Simon van Collem in Circus Zandvoort vertoont op 27 maart een eerbetoon aan Stan Laurel en Oliver Hardy : Stan & Ollie. Deze speelfilm die de nadagen van het komische duo vertelt over hun theater tournee in Engeland en Schotland  in de jaren vijftig werd bedacht door acteur/schrijver Steve Coogan die Stan Laurel vertolkt. Oliver Hardy wordt gespeeld door John C. Reilly.

Deze tragikomedie laat zien dat het populaire duo op zijn retour was en dat andere komieken (Abbott en Costello en Norman Wisdom) hun plaats aan het innemen waren.

Acteur/theater regisseur Michael Helmerhorst zal de film inleiden en er is een voorprogramma met Laurel & Hardy werk.

Heren die in een Laurel of Hardy outfit verschijnen hebben gratis toegang. Dames ook als ze in kledij van de jaren dertig/veertig komen.

Toegang € 7,50 inclusief een kop koffie.

Meer info bij de organisator van de filmclub Thys Ockersen: 0615660367

Circus Zandvoort