De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP

Zandvoort, 1 juli 2019 – De jaarlijks terugkerende Battle of the Coast is wederom aangesloten bij de Eurotour SUPpen. Op 13 en 14 juli reist de internationale top van het Stand Up Paddle-en naar Zandvoort om de titel ‘winnaar Battle of the Coast 2019’ te veroveren.

De Eurotour is dit jaar nog groter, met ruim 20 races in 10 verschillende landen zijn wij trotste organisator en host van één deze races. de Battle of the Coast.

DE RACES:
· The Technical race
· Down the coast race
· Sprint race

DE DISCIPLINES
· Pro (men & women)
· Masters 40+ (men & women)
· Junior 12+ (boys & girls)
· Prone (men & women)

Op vrijdag 12 juli wordt het definitieve schema, afhankelijk van de condities op de website bekend gemaakt.

Wat kan er worden gewonnen?

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP & KWALIFICATIE WERELD KAMPIOENSCHAP: Voor de Nederlandse deelnemers telt de technische race ook mee voor de National Technical race-titel en kunnen zij zich hiermee kwalificeren voor de World Championship.

EUROTOUR: De punten van The Technical race tellen mee voor het prijzengeld en de Eurotour points.

OVERALL WINNER BATTLE OF THE COAST: Wie start & fineshed bij alle drie de races maakt kans op de titel overall winner Battle of the Coast!

Bezoekers van dit evenement kunnen gratis het terrein op en hoeven zich niet te vervelen. Ze kunnen kijken naar de spectaculaire races, zelf in actie komen door zich in te schrijven voor diverse clinics en wederom is er een sfeervolle surfmarkt met funky beachtunes en worldfood gerechten.

De BOTC kan nooit plaats vinden zonder onze partners: The Spot, Fanatic, ION, Eurotour, Red Bull, Brandbox, Center Parcs, Mizu en de Gemeente Zandvoort.

TEAM BATTLE OF THE COAST


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

Persbericht: Open NK Sup wave 2019


Lees Meer..

Windraam eerste editie NK Bodydraggen opent in juni


Lees Meer..