Congressen & vergaderingen Zandvoort

Locaties voor congressen en vergaderingen

Uw zakelijke evenement in Zandvoort aan Zee krijgt net de extra uitstraling die u zoekt, wanneer u het in één van onze strandpaviljoens houdt. Tussen de bedrijven door even lekker het strand op om op te laden, zodat u er weer fris tegenaan kunt, dat is ontspannen inspannen.

De verschillende paviljoens zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een succesvol congres of efficiënte vergadering. Wifi, computeraansluiting, overheadprojector, video, printer, catering; het is slechts een greep uit de beschikbare opties.

Naast de strandpaviljoens beschikt Zandvoort aan Zee uiteraard ook over andere geweldige locaties voor congressen en vergaderingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de grote viersterren hotels aan de boulevard.

Wist u dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? En wist u dat er op het Center Parcs Park een Business Center voor u is? U kunt hier gebruik maken van vier vergaderzalen en vier boardrooms, die ieder speciaal zijn ingericht voor zakelijke evenementen. Alle zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en natuurlijk regelt Center Parcs uw lunches, diners of een gezellige afsluitende borrel. Voordeel is natuurlijk ook dat u kunt overnachten in een villa en/of hotelappartement als u een meerdaagse bijeenkomst houdt.

Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende locaties, maar kijkt u eens verder op deze pagina. Dan vindt u nog veel meer geweldige locaties voor congressen en vergaderingen.

De puntjes op de i

Wilt u congressen en vergaderingen combineren met activiteitenprogramma’s? Zandvoort aan Zee is dé ideale locatie voor een combinatie tussen uw zakelijke evenement en recreatieve activiteiten voor uw medewerkers. Uw eigen contactpersoon van de locatie denkt graag met u mee over de invulling van een zakelijke evenement en zet graag voor u de puntjes op de i. Er zijn ongelooflijk veel arrangementen waarvan u gebruik kunt maken, ongeacht het aantal mensen dat u ontvangt op uw congressen of vergadering. Alles is mogelijk in Zandvoort aan Zee.

Als u kiest voor een unieke locatie, dan kiest u voor onbezorgde, veelzijdige en vooral goed verzorgde congressen en vergaderingen in Zandvoort aan Zee.

Zin in Zakelijk? = Zin in Zandvoort!