Racen op Zandvoort

Racen op Zandvoort aan Zee is een echte must voor iedere autoliefhebber. Zie je jezelf al rijden in een snelle Porsche, Lamborghini of een stoere Aston Martin? Dromen worden werkelijkheid op het Circuit van Zandvoort, want iedereen kan racen in Zandvoort aan Zee. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend of collega? Of wil je een onvergetelijk snel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Kom dan naar Circuit Zandvoort, want ook grote groepen kunnen prima racen op het Zandvoortse circuit.

Racen op Zandvoort aan Zee met een groep

Racen op Zandvoort aan Zee is voor iedereen met een autorijbewijs B mogelijk. Even geen snelheidscamera’s maar plankgas over de baan en razendsnel door de bochten. Met groepen vanaf 6 personen zijn er speciale groepsarrangementen beschikbaar waarbij je kunt kijken wie de snelste is! Onder begeleiding van instructeurs en coureurs maak je kennis met racen op Zandvoort aan Zee. Maar eenmaal in de auto sta je er alleen voor. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, maar gáán!

Als je gaat racen in Zandvoort aan Zee ben je coureur voor één dag, een spectaculaire ervaring! Het circuit van Zandvoort aan Zee bestaat uit een combinatie van uitdagende bochten. Durf, uithoudingsvermogen en een scherpe concentratie heb je nodig voor een snelle tijdrit. Test jouw rijvaardigheid en -inzicht en boek bij VVV Zandvoort een sensationele racedag op het circuit van Zandvoort aan Zee!

Bekijk al onze mogelijkheden voor racen op Zandvoort aan Zee.