Center Parcs Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort is één van de meest populaire vakantieparken in Nederland. Dat is natuurlijk niet vreemd: het ligt vlakbij het prachtige Zandvoortse strand, het gezellige centrum en op loopafstand van het treinstation. Het park is bij uitstek geschikt voor families, vrienden of andere groepen. Het Center Parcs Strandhotel ligt praktisch op de boulevard, waardoor alle kamers zeezicht hebben. Wat een luxe om wakker te worden met het geruis van de zee op de achtergrond!

Of je nu in het park of in het hotel verblijft, alle gasten van Center Parcs Zandvoort mogen gebruik maken van de faciliteiten die Center Parcs biedt. Geniet van het subtropisch zwemparadijs, ga mini-golfen of laser battelen. Doe je het liever rustig aan? Bezoek dan de kinderboerderij of de Market Dome voor een hapje of drankje.


Center Parcs Strandhotel

Het Center Parcs Strandhotel ligt op een steenworp afstand van het strand. Overnacht in het heerlijke 4 sterren hotel en word wakker met uitzicht op zee!


Center Parcs Park Zandvoort

Geniet met familie of vrienden van de cottages op Center Parcs Park Zandvoort. Ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen, want er is genoeg te beleven op het park!


Subtropisch Zwemparadijs

Bij Center Parcs Park Zandvoort kunt u gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs. Een heerlijk zwembad waar zowel jong als oud zich prima kan vermaken.


Mini-golf

Test uw hand oog coördinatie en kom mini-golfen bij Center Parcs Zandvoort!


Bowlen

Kom gezellig met het gezin, met vrienden of met een verjaardagsfeestje bowlen bij Center Parcs.


Laser Battle

Eén van de laatste toevoegingen in het amusementsassortiment van Center Parcs is Laser Battle! Ga op het buitenparcours de strijd aan met jouw vrienden en wie weet kom jij als winnaar uit de bus. Ook erg leuk voor volwassenen.


Kinderboerderij

Voor de allerkleinsten vindt u op het park een kinderboerderij. Laat uw kindje kennis maken met de verschillende dieren. De kinderboerderij is vrij toegankelijk.