Bungalowpark Zandvoort

Bezoek het bungalowpark van Zandvoort met het hele gezin! Middenin het groen liggen de huisjes van Center Parcs Park Zandvoort. Dat belooft een weekendje onbezorgd genieten in de natuur te worden! Werkt het weer niet mee? In het subtropisch zwemparadijs van het bungalowpark in Zandvoort schijnt altijd de zon! Bij VVV Zandvoort vindt u alle mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in het bungalowpark van Zandvoort!

Een ontbijt in de duinen, op uw eigen terras, een dagje fietsen door de prachtige natuur van de Kennemerduinen en daarna nog even naar het zwembad. Dat klinkt als de ideale vakantie! In bungalowpark Zandvoort verblijft u in een comfortabel, modern ingericht huisje, dat van alle gemakken is voorzien. Fietsen huren, naar de sauna of lekker sportief bezig zijn op de tennis- of squashbaan, het kan allemaal.

Bungalowpark Zandvoort ligt in een prachtig duingebied. Hier kunt u niet alleen prachtig fietsen en wandelen, maar u bent ook zo op het strand. Met kinderen is het strand het hele jaar door leuk! Ook kunt u vanuit uw vakantiehuisje winkelen in het centrum  van Zandvoort of in het gezellige Haarlem. Wat dacht u van een avondje uit in Holland Casino Zandvoort? Met een bungalow in Zandvoort heeft u veel mogelijkheden!

Het bungalowpark van Zandvoort ligt ideaal, middenin de prachtige duinen. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen, of naar het strand. Een subtropisch zwemparadijs, bioscoop, fietsenverhuur en een comfortabel huisje met eigen terras, dat is Center Parcs Park Zandvoort!

Lees meer