Britse Union Jack verschijnt op Zandvoortse Boulevard

3D Streetart ingezet ter promotie van British Festival

Van 7 tot en met 9 juli wordt Zandvoort aan Zee Brits. Het British Festival: in a great British tradition laat ons kennis maken met de cultuur van onze overzeese buren. Om strandgangers en andere bezoekers van de badplaats alvast op de hoogte te brengen van het festival zet het Pop Up team Zandvoort 3D streetart in.

In het weekend voorafgaand aan de Jumbo Familie Racedagen driven bij Max Verstappen is de start gemaakt met een 3D tekening op de Zandvoortse boulevard. Op Boulevard de Favauge werden al snel de contouren van de Union Jack zichtbaar. Gaande de week werd langzaam maar zeker duidelijk hoe het eindresultaat er uit kwam te zien: Beertje Paddington vaart in een roeiboot over een golvende nationale vlag richting Zandvoort met aan boord de Britse kroon en een tennisracket. Deze twee items zijn een directe verwijzing naar de ‘haakjes’ waarop het British festival is gebaseerd: Exact 140 jaar Wimbledon in het weekend van 7-9 juli en de diverse jubilea in het Britse koningshuis, waaronder 65 jaar Queen Elizabeth op de kroon in 2017.

Het British Festival is een verbreding van het reeds bestaande British Race Festival op Circuit Zandvoort. Met een groot aantal Britse activiteiten in het centrum en op het strand worden bezoekers en bewoners van het Metropoolgebied Amsterdam in contact gebracht met de Britse cultuur. Denk hierbij aan Britse gerechten, Britse sporten, een volledig Britse markt, Britse feesten en Britse producten.

Voor meer informatie over het British Festival kijk je op www.british-festival.co.uk en volg je British Festival op Facebook (@BritishFestivalZandvoort), Twitter (@British_fest) of Instagram (@BritishFestivalZandvoort)


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..