Bomvol programma tijdens de Kids Adventure Week!

De vijfde editie van de Kids Adventure Week in Zandvoort aan Zee (27 februari – 5 maart) heeft een bomvol programma met spannende, sportieve, creatieve en vooral leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. En aan het roer staat natuurlijk Kinderburgemeester Gaia van der Moolen om ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

De week wordt afgetrapt met de officiële opening op het kantoor van VVV Zandvoort door de Kinderburgemeester. Met het doorknippen van het lint kunnen de festiviteiten van start gaan. Zo kun je op deze Stoere Zaterdag een bezoek brengen aan de scouting, kennismaken met de verschillende hulpdiensten op het Heldenplein, zelf rijden op een Ox-Board en echte rallywagens bekijken.

De verschillende dagen zijn ingedeeld op thema en de activiteiten op deze dagen sluiten aan op dit thema. Op Sportieve Zondag is er onder andere een Freestyle voetbal clinic en kun je longboardskaten, op Doe Dinsdag is er een anti-slip demo, een Santekraampie en een workshop glasfusing en op Vieze Vrijdag mag je jouw eigen pannenkoek versieren en meedoen met een Chocolade Workshop. In totaal zijn er ruim 60 activiteiten waar basisschoolkinderen aan mee kunnen doen!

De hele week kun je een gratis stempelkaart afhalen bij VVV Zandvoort. Met deze kaart kun je leuke kortingen of acties bij verschillende bedrijven in Zandvoort aan Zee krijgen, dus neem ‘m zeker even mee.

De Kids Adventure Week wordt georganiseerd van zaterdag 27 februari tot en met zaterdag 5 maart in Zandvoort aan Zee. Voor het complete programma kijkt u op www.kidsadventureweek.nl.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..