Bioscoop in Zandvoort aan Zee

Voor een gezellig avondje uit ga je naar de Cinema Circus bioscoop in Zandvoort aan Zee!

De bioscoop van Zandvoort aan Zee bevindt zich in de prachtige theaterzaal op de bovenste verdieping van Circus Zandvoort. De rode pluche stoelen creëren meteen die typisch knusse theatersfeer. Een bak knapperige popcorn erbij en je bent klaar voor de voorstelling. Door de digitale projector geniet je van een perfecte beeldkwaliteit, ook in 3D! Leuk voor jong en oud.

Naast de bekende blockbusters kun je bij Cinema Circus Zandvoort nog veel meer zien en beleven. Voor de liefhebbers van spraakmakende en blikverruimende films organiseert de Simon van Collem Filmclub wekelijks bijzondere filmhuisvoorstellingen. Cinema Nostalgie is elke eerste dinsdagmiddag van de maand geopend en is voor iedereen, maar speciaal voor senioren, toegankelijk.


Bioscoopprogramma

Een spannende thriller, een film voor het hele gezin of een romantische komedie, in Cinema Circus Zandvoort is naar de bioscoop gaan altijd een gezellige belevenis. Een actueel bioscoopprogramma vind je hier.


Aqua Cinema

Een unieke locatie voor het kijken van een film: het zwembad! Al dobberend op een luchtbed in het subtropische zwembad van Center Parcs Zandvoort kun je genieten van de leukste films.


Vorkje prikken

Met een lekker diner is je avondje uit helemaal compleet. In de buurt van de bioscoop vind je tal van restaurants en eetcafés. Alvast wat inspiratie opdoen? Een overzicht van de meeste eetgelegenheden vind je hier.