Bikes & Bytes fietsroute tijdens de Meimaand Fietsmaand

Ter promotie van de prachtige fietsmogelijkheden in de omgeving van Zandvoort aan Zee, heeft VVV Zandvoort de Bikes & Bytes fietsroute ontwikkeld. Deze route voert de fietser behalve door Zandvoort aan Zee onder andere door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en Overveen, waarbij verschillende stops zijn aangegeven. Bij deze stops kunnen de fietsers genieten van een aanbieding van het betreffende etablissement en op deze manier op een bijzonder ontspannen wijze genieten van de prachtige omgeving.

De Meimaand Fietsmaand is een landelijk initiatief dat ook VVV Zandvoort heeft aangegrepen om de prachtige fietsmogelijkheden van Zandvoort aan Zee te promoten. Gezien de ligging tussen de duinen leent Zandvoort aan Zee zich perfect als uitvalsbasis voor de recreatieve fietser.

Ook Haarlem is vanuit Zandvoort aan Zee op de fiets gemakkelijk te bereiken. In een half uurtje fietst u door de natuur naar de prachtige oude stad waarvandaan u langs het Spaarne en rondom de Mooie Nel kunt fietsen. Natuurlijk zijn er onderweg voldoende locaties voor een tussenstop. Deze fietsroute is ook leuk voor kinderen.

Tegen de zuidrand van Zandvoort aan Zee liggen de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hoewel dit hertenrijke gebied het domein is van de wandelaars en fietsen hier niet toegestaan is, zijn de fietspaden rondom het gebied zeker de moeite waard. U fietst vanuit Zandvoort aan Zee met de zee aan uw rechterhand en de Waterleidingduinen aan de linkerhand richting Noordwijk. Wanneer u uw route landinwaarts langs de Amsterdamse Waterleidingduinen vervolgt, fietst u door de Bollenstreek weer terug naar Zandvoort aan Zee. In de lente heeft u hier een prachtig uitzicht over het typisch Hollandse bloemenlandschap.

Tijdens de Meimaand Fietsmaand brengen we de fietsmogelijkheden nog eens extra onder de aandacht met leuke acties en mooie arrangementen. Deze maand wordt ondersteund door de website fietseninzandvoort.nl.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiƫn


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..