Bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee

De bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee is goed, het hele jaar door! Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Met twee toegangswegen en een directe treinverbinding met Amsterdam is Zandvoort aan Zee de ideale bestemming voor een dagje weg of een vakantie.

Hoewel Zandvoort aan Zee een uitstekende bereikbaarheid heeft, kan het voorkomen dat er een file rondom de kustplaats staat. De trein is dan natuurlijk een goed alternatief.


Met de trein

In 25 minuten van Amsterdam naar Zandvoort aan Zee, geen gedoe met parkeren en op 200 meter van het strand uitstappen. De trein is het ideale vervoermiddel om van Amsterdam naar Zandvoort aan Zee te komen! Zo kom je uitgerust aan en kun je optimaal genieten van jouw dag aan de kust.


Met de bus

Er rijden twee buslijnen van en naar Zandvoort aan Zee. Vanaf station Haarlem Centraal ben je met bus 81 in ongeveer 30 minuten in Zandvoort en met bus 80 vanuit Amsterdam, halte Marnixstraat (via Haarlem en Heemstede- Aerdenhout), naar Zandvoort duurt het een klein uurtje.


Overige vervoermiddelen

Zandvoort aan Zee is goed bereikbaar op diverse manieren. Per auto via prachtige wegen door de wonderschone duinen maar ook als wandelaar of fietser staat je een uitgebreid scala aan wandelwegen en fietspaden ter beschikking. Het fietsknooppuntennetwerk maakt het gemakkelijk om de mooiste routes te ontdekken.


Parkeren

Waar te parkeren in Zandvoort aan Zee voor een heerlijk dagje aan het strand of voor een bezoek aan het gezellige casino? Parkeren in Zandvoort aan Zee kan eenvoudig op verschillende locaties.


Flixbus

FlixBus verbindt (middel-) grote steden met elkaar door regelmatig al dan niet dagelijks busverbindingen aan te bieden tegen een gunstig tarief. Door het uitgebreide netwerk en de directe verbindingen is het reizen met de FlixBus ideaal.