Beauty & Ontspannen in Zandvoort aan Zee

Van alles te doen

Ontspannen in Zandvoort aan Zee betekent genieten van een film in de bioscoop of juist actief bezig zijn. Dat doe je bijvoorbeeld in het subtropisch zwemparadijs, op de bowlingbaan, in de maneges of fitnesscentra. Of ga zeilen of surfen. Niets is te gek en alles is mogelijk om te ontspannen in Zandvoort aan Zee!

Ultieme beleving

Ontspannen in Zandvoort doe je tijdens de verschillende verwenarrangementen. Kom helemaal in balans met een antistressmassage en geniet ook nog eens van een gezonde smoothie. Geniet van de luxe ambiance samen met je vriend(in) of partner. En dineer ’s avonds uitgebreid in één van de vele restaurants in Zandvoort aan Zee.

Maar er is meer! Dames genieten van een uitgebreide manicurebehandeling of komen helemaal tot rust tijdens een yogales. En schijnt de zon een dagje niet? Dan kun je terecht bij de zonnestudio. Heb jij er ook al zo’n zin in?

Weekendje weg

Boek een compleet weekendje weg naar Zandvoort aan Zee en je bent er even helemaal tussenuit, want ontspannen hoeft natuurlijk niet maar één dag te duren! VVV Zandvoort biedt verschillende verblijfsarrangementen aan. Wist je dat de huisjes van Center Parcs ook in Zandvoort staan? Het park is compleet ingericht voor de hele familie: subtropisch zwemparadijs, sauna, zonnebanken en Turks stoombad.

Kijk bij onze verblijfsarrangementen voor een heerlijk weekendje weg. Wij weten hoe we jouw verblijf in Zandvoort aan Zee nog aangenamer kunnen maken en zo nog meer kunt genieten van het ontspannen in Zandvoort.

Zandvoort aan Zee langs het strand

Ook een strandwandeling zorgt voor optimale ontspanning. Genoeg ruimt, want het strand is breed en maar liefst negen kilometer lang. Pak die ruimte om te ontspannen in Zandvoort aan Zee.

Kijk niet verder: Zandvoort is dé place to be om heerlijk te ontspannen!