Amsterdam

De bruisende metropool Amsterdam heeft u ontzettend veel te bieden.

Wat denkt u van de internationaal befaamde musea als het Rijksmuseum, het Vincent van Gogh Museum en het Anne Frank Huis? Maar Amsterdam is meer: denk maar aan de Wallen, de diverse markten, leuke winkelstraten en natuurlijk de prachtige grachtengordel met zijn beroemde grachtenpanden. In 2010 kreeg deze grachtengordel een plaats op de Unesco Werelderfgoedlijst!

De grachtenpanden kunt u het best aanschouwen tijdens een unieke en interessante grachtenrondvaart. Overdag of ‘s avonds, het is allemaal mogelijk.

Wilt u graag Madame Tussauds bezoeken? Of wilt u een rondvaart met city tour maken? Bij VVV Zandvoort kunt u tal van excursies, tours en tickets boeken. Zo heeft u geen wachttijden, weet u zeker dat er plek is en boekt u ook nog eens extra voordelig!


Hop on - Hop off bus

De Hop on-hop off bus de de ideale manier om Amsterdam op uw eigen tempo te verkennen. De bus voert u langs de grachtengordel en diverse bekende locaties, zoals bijvoorbeeld het paleis op de Dam, de Westerkerk, Hermitage en het Vondelpark.


Madame Tussauds

Ben je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap in hartje centrum van Amsterdam de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds binnen. Heb verrassende en leerzame ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.


The Amsterdam Dungeon

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Kom naar de kelder van de leerlooierij op de Zeedijk, daar zullen de rillingen over je lijf lopen als je oog in oog staat met de moordlustige Helena. Lach en gil nerveus om onze kakelende heksen. Kijk, ruik, ontmoet, luister en huiver.


Amsterdam Museum

Een 1000 jaar oude, waterrijke handelsstad waarbij ondernemerschap, creativiteit, burgerschap en vrijdenken centraal staan. In het monumentale pand van het Amsterdam Museum, ziet, leest, hoort en proeft u hoe de stad tot stand is gekomen.


Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum wil iedereen laten ontdekken hoe Nederland is gevormd door de zee, met tentoonstellingen die verhelderen, prikkelen en inspireren. Beleef zelf het maritieme verleden en heden van Nederland. Kom aan boord van het VOC-schip Amsterdam of maak zelf de spannende zeereis mee.


Amsterdam City

Aan de overkant van het IJ ligt een heel andere wereld: Amsterdam-Noord. Eén van de meest verrassende buurten van Amsterdam. Ga met de gratis veerpont achter het CS in een paar minuten naar Noord en ontdek het zelf. Wie de pont neemt naar de NDSM-werf komt na een kwartier terecht in een van de meest creatieve en vernieuwende delen van de stad.


Amsterdam Gateway

Amsterdam Airport Schiphol is zo’n plek waar je oren en ogen te kort komt. Altijd druk, levendig, internationaal en glamorous. Er is zelfs een echt museum: tussen de E- en de F-pier vind je de enige dependance van het Rijksmuseum Amsterdam. Gratis te bezoeken, maar wel alleen als je in het bezit bent van een geldige boarding card.