Amerikaanse taferelen tijdens drive-in bioscoop

Auto op de handrem, stoel naar achteren en kijken maar. Zaterdag 22 oktober organiseerde VVV Zandvoort de Wild! Drive-in Bioscoop op Circuit Park Zandvoort als afsluiting van de herfstvakantie.

Vanuit zo’n 90 auto’s keken bezoekers naar Zootropolis en The Jungle Book op groot (opblaas)scherm, het geluid van de films was te volgen via de autoradio, frequentie 103.4. Dit bleek echter voor de echte Amerikaanse auto´s een probleem: deze auto’s kennen geen ‘even’ frequenties. En dus zaten deze bezoekers voor hun Amerikaanse sleeën met een radiootje. Koud hoefden ze het niet te krijgen want los van de zelf meegebrachte dekentjes konden (warme) versnaperingen per sms besteld worden. De rolschaatsen ontbraken maar hamburgers, hotdogs, popcorn en M&M’s werden netjes bij de auto gebracht, zodat geen moment van de film gemist hoefde te worden.

VVV Zandvoort kijkt terug op een geslaagde avond waarbij vele bezoekers enthousiast de gecreëerde bioscoop verlieten. ‘Wij hopen dit evenement zeker nog een keer te herhalen. Wel zoeken we altijd naar een doorontwikkeling. Dit jaar was het de cateringservice via sms, voor een volgende editie dromen we van een voorstelling letterlijk op baan. Bijvoorbeeld met het scherm in de tarzanbocht’, aldus Lana Lemmens van VVV Zandvoort.

De Wild! Drive-in Bioscoop was onderdeel van Zandvoort goes Wild!: een themaperiode in de maand oktober om de bronsttijd van de herten in de Waterleidingduinen onder de aandacht te brengen. De VVV organiseert speciale Burlwandelingen in het aan Zandvoort grenzende duingebied. Daarnaast is oktober de maand waarin seizoenspaviljoens het strand moeten verlaten, vanaf 1 november kunnen gasten terecht bij de vijf jaarrond paviljoens. Rondom deze twee gebeurtenissen worden diverse activiteiten en acties aangeboden.

Meer informatie over Zandvoort goes Wild!, de Wild! Drive-in Bioscoop en kaartverkoop voor de Wild! Drive-in Bioscoop vind je op www.zandvoortgoeswild.com.


Gerelateerde berichten


Open Nederlands Kampioenschap Jetskiën


Lees Meer..

3 daags Music & Hippie Festival


Lees Meer..

De BOTC @ the Spot in Zandvoort is wederom aangesloten bij de Eurotour SUP


Lees Meer..