Activiteiten Zandvoort

Activiteiten zijn er het hele jaar door in Zandvoort aan Zee. Heerlijke lange strandwandelingen maken of spelen op het strand, dat kan natuurlijk altijd, maar er worden altijd ook leuke activiteiten en evenementen in Zandvoort aan Zee georganiseerd voor jong en oud. Sportieve arrangementen en strandevenementen, zoals het EK Zandsculpturen Festival, kenmerken deze bruisende badplaats. Kijk voor overzichtelijke en actuele informatie over alle activiteiten in Zandvoort aan Zee op onze evenementenkalender.

Heerlijk ontspannen tijdens een Beauty en Wellness arrangement of nieuwe energie opdoen met een yogaclinic op het strand, Zandvoort aan Zee biedt u veel mogelijkheden. Bij VVV Zandvoort boekt u eenvoudig en snel uw activiteiten in Zandvoort aan Zee. Zo kunt u in de slip raken tijdens een Slipcursus of ontdekt u de schitterende duingebieden rond Zandvoort aan Zee met een natuurwandeling. U kunt ook fietsen huren voor mooie fietstochten in de omgeving van Zandvoort aan Zee.

Ook voor sportieve activiteiten bent u in Zandvoort aan Zee. op het juiste adres Wilt u een keer racen als een echte coureur op het circuit van Zandvoort? Dat kan! Via VVV Zandvoort boekt u alleen of met een groep een dagje racen. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Leren golfsurfen of kennismaken met kitesurfen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar activiteiten in Zandvoort voor kinderen? Ook voor kinderen is er heel veel te doen! Een leuke en leerzame activiteit in Zandvoort is bijvoorbeeld een bezoekje aan het Jutters Mu-Zee-um. Hier vertellen jutters hun verhalen en laten zij hun vondsten te zien. Ook zijn er wel 5 aquaria met allerlei dieren uit de Noordzee. Ben je meer op zoek naar een spannend activiteit voor kinderen in Zandvoort? Dan is een clinic scubaduiken misschien wel iets voor uw gezin! Een onvergetelijke ervaring voor jonge avonturiers en hun ouders.

Kijk hier wat er allemaal te zien en doen is in Zandvoort aan Zee