Activiteiten in Noord Holland

Activiteiten in Noord Holland zijn er volop voor iedereen en zowel aan land als op zee te ervaren. Zandvoort aan Zee is de leukste en meest veelzijdige badplaats in deze provincie en biedt u alle gelegenheid om een fantastische tijd te beleven.

Het aanbod met activiteiten in Noord Holland is in deze badplaats zo veelzijdig en breed dat u aan een vakantie nog niet genoeg heeft om alles te ervaren. Het leuke is dat er voor iedereen wat te beleven valt, waarbij leeftijd geen rol speelt.

Op zee worden allerlei mogelijkheden geboden om actief te zijn met watersport. Zeilen of surfen, maar ook staand peddelen op een board is mogelijk. Andere activiteiten in Noord Holland waarbij de zee of strand centraal staan, worden via VVV Zandvoort onder meer aangeboden in de vorm van strandarrangementen. Is het niet fantastisch om met uw kinderen te gaan strandjutten of met een garnalenvisser het net door de zee te vissen? Of bouw uw eigen zandsculptuur onder begeleiding van een instructeur.

Na een of meerdere activiteiten te hebben ondernomen, is het tijd om even te ontspannen. Dat kan natuurlijk perfect met een high tea na een strandwandeling bij een van de strandpaviljoens. Of in het leuke centrum van Zandvoort. Wist u dat het is toegestaan om op het Zuidstrand te barbecue├źn? Dat is natuurlijk een geweldige afsluiter van een dag vol activiteiten in Noord Holland.

Wilt u spannende activiteiten beleven in Noord Holland? Dan kunt u op Circuit Park Zandvoort ervaren hoe het is om een dagje coureur te zijn. Liever wat minder spannend, maar net zo leuk is het bezoeken van het racecircuit onder begeleiding van een gids.

De natuur in Noord Holland biedt geweldige mogelijkheden om activiteiten te ondernemen in de buitenlucht. Huur een fiets bij VVV Zandvoort en ontdek de duinen of fiets door het landschap van het Nationaal Park Zuid Kennemerland. In de Amsterdamse Waterleidingduinen is het mogelijk om een bunkerwandeling te maken en een kijkje binnen te nemen.

Bent u speciaal op zoek naar leuke activiteiten in Noord Holland met kinderen? De bunkerwandeling, strand en zee, maar ook het Jutters Mu-ZEE-um, Linnaeushof, Speeltuin Groenendaal, Circus Zandvoort en knutselen in de natuur zijn zomaar een aantal activiteiten die kinderen geweldig vinden.