Zandvoort goes Wild

Oktober is de maand waarin de mannetjes herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen bronstig achter elkaar aan rennen en de strijd met elkaar aangaan, in de hoop de vrouwtjes voor zich te winnen. Natuur op zijn mooist! Maar ook de laatste maand waarin de seizoenspaviljoens op het strand mogen staan. Voor ons dus hét moment om het zomerseizoen af te sluiten en voor jou een mooie gelegenheid om Zandvoort te bezoeken tijdens Zandvoort goes Wild. Doe mee aan de verschillende activiteiten en maak kennis met de verschillende, soms meer onbekendere kanten, van Zandvoort: het dorp, het strand, het circuit en natuurlijk de natuur.

 

Gevarieerd programma Zandvoort goes Wild

De hele maand organiseren we verschillende activiteiten waardoor je een andere kant van Zandvoort aan Zee ziet. Wat te denken van wild wandelingen, waarbij je op zoek gaat naar knurrende en vechtende herten. Natuurlijk kun je de herten ook schieten. Met jouw camera wel te verstaan. En in de herfstvakantie bieden we zelfs speciale wandelingen voor kinderen aan. Ook brengt Meneer Monster het stuk De Gruffalo ten tonele, naar het bekende boek over een kleine muis die zijn angsten voor een zelfverzonnen grote griezel moet overwinnen.  wordt er een spectaculaire roofvogelshow gegeven. Liefhebbers van een beetje spektakel op het water kunnen gaan raften in de branding. Maar dat is uiteraard niet alles. Het complete programma vind je op de website van Zandvoort goes Wild.

Zandvoort, beachforwild

 

 

Mogelijk gemaakt door:

Holland Casino logo Gemeente Zandvoort logoLogo Zandvoort Marketing

 

 


Amsterdamse Waterleidingduinen

De Amsterdamse Waterleidingduinen aan de zuidrand van Zandvoort aan Zee is het waterwingebied van Amsterdam. Maar daarnaast herbergt het een unieke flora en fauna met tal van herten, vossen en andere dieren. Verborgen in de duinen kun je ook regelrecht het verleden induiken en één van de vele bunkers uit WO2 bezoeken.


Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wisenten, Konikspaarden, vossen en herten: je kunt ze allemaal tegenkomen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een prachtig natuurgebied ten noorden van Zandvoort aan Zee waar je uren over het uitgebreide fietsnetwerk kunt fietsen.


Strandpaviljoens van Zandvoort aan Zee

Tijdens het hoogseizoen vind je maar liefst 35 paviljoens op het Zandvoortse strand. Op 1 november, wanneer het zomerseizoen is afgelopen, is het merendeel van de paviljoens weer afgebroken en blijven er 5 jaarrond strandpaviljoens over. De oktober maand is hiermee jouw laatste kans om dit jaar nog alle paviljoens te bezoeken!


Overnachten aan Zee

Waarom zou je na één dag weer naar huis gaan? Vind hier de leukste B&B's, pensions, hotels, campings en appartementen en blijf lekker nog een nachtje van Zandvoort aan Zee!