5 x barbecue aan zee

Het seizoen van spiesjes, sausjes en buiten eten tot het donker wordt is hier! Barbecueën is natuurlijk nergens leuker dan aan het strand. Dat kan met eigen barbecue op de daarvoor aangewezen plekken op het zuidstrand, maar misschien nog wel fijner is het om achterover te leunen terwijl iemand anders het beste gegrilde zomereten voor je uit het vuur haalt. Schuif lekker aan voor een barbecue bij deze vijf Zandvoortse strandpaviljoens:


Meijer aan Zee

Ossenhaasspies, lamskoteletjes, gepofte aardappel... Bij Meijer aan Zee betekent barbecueën next level genieten! De lekkerste gerechten worden bereid op de Big Green Egg BBQ. Meijer heeft speciale barbecue arrangementen met dranken en voor- en nagerechten om uit te kiezen.


Tijn Akersloot

Goed vlees of gegrilde vis met zeezicht, dat kan bij Tijn Akersloot. Met lekker weer wordt de barbecue aangestoken en een deel van kaart van de hete kolen geserveerd, met verschillende salades en krieltjes.


Bad Zuid

In de keuken van Bad Zuid zijn twee Black Bastard barbecues geïntegreerd waardoor zelfs met weer en wind kan worden gebarbecued. Bijna alle hoofdgerechten komen van The Black Bastard en hebben daardoor een unieke smaak.


Safari Lodge

Iets te vieren, dagje uit met een groep of een bedrijfsuitje? Boek dan een barbecue in wilde sferen op het strand bij Safari Lodge met verschillende soorten vlees, vis en heerlijke salades.


Sandy Hill

Met een grote groep op het strand? Vanaf 20 personen kun je bij Sandy Hill gezellig samen barbecueën. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar met meerde meerdere soorten vlees, vis, salade en friet.