10 x Strandpaviljoens

Een stadsstand klinkt heel leuk, maar er gaat natuurlijk niets boven het relaxen bij een strandpaviljoen met een uitzicht over de uitgestrekte zee. Van luxe loungen met tapas tot ouderwets kibbeling eten op een knus terras, ieder paviljoen heeft zijn eigen charme en uitstraling. Met ruim 30 strandpaviljoens op het textielstrand en 5 paviljoens op het naaktstrand is er keuze te over.

Proef de Cubaanse sfeer in één van de strandpaviljoens met palmen en overheerlijke mojito’s. Bij een ander strandpaviljoen krijg je het gevoel dat je op een safarireis bent in een jungle-achtige omgeving. Wil je ooit nog eens naar Australië? De uitstraling van één van de paviljoens in Zandvoort aan Zee is gebaseerd op de Australische Outback, vermengd met het bruisende van Bondi Beach. Eet hier bijvoorbeeld een echte Kangaroo steak en geniet van een “laid back” sfeer. En dit is nog maar een kleine greep uit de belevingen die de strandpaviljoens in Zandvoort voor jou in petto hebben!

We hebben een kleine selectie in willekeurige volgorde voor je gemaakt.


Tijn Akersloot - Boulevard Paulus Loot 1

Waar de meeste paviljoens van februari tot november mogen staan, kun je bij Tijn jaarrond terecht. De huiselijk hippe en ongedwongen sfeer maakt het paviljoen heel toegankelijk, dus bestel jouw drankje en geniet van het prachtige uitzicht.


Fosfor - Zuidstrand 7

Verborgen op het zuidstrand van Zandvoort en gelegen aan de prachtige Waterleidingduinen is Fosfor een pareltje om uit de dagelijkse hectiek te stappen. Niet alleen de locatie op het (naakt-)strand ademt ontspanning uit; ook de sfeer in het paviljoen is heerlijk ongedwongen en relaxed.


Tent 6 - Boulevard Paulus Loot 6

Een intieme strandtent met houtkachels, vintage meubels, veel planten, vrolijke kussens en terras direct aan het strand waar eerlijke producten centraal staan. De Mediterraans georiënteerde kaart bestaat voornamelijk uit lokale, gezonde en dagverse producten.


Far Out - Boulevard Paulus Loot 7

Heerlijk luieren op een strandbed of relaxen op één van de terrassen. Beachclub Far Out is een beetje Ibiza in Zandvoort. Even weg van alle drukte en niets anders meer doen dan genieten.


Ubuntu Beach - Boulevard Paulus loot 1

De sfeer bij deze Ubuntu is geïnspireerd op Bali en Ibiza. Een terras met oude schoolstoeltjes, houten banken, een paar ligstoelen en als eyecatcher de schommel. Met uitzicht op zee uiteraard. Heerlijk eten en met regelmaat op vrijdag Friday Braaiday: een bbq met live muziek om he weekend te vieren. Life is better at the beach!


Hippie Fish - Boulevard Paulus Loot 3

Een relaxed strandpaviljoen van dezelfde eigenaren als Ubuntu Beach met een fantastisch interieur vol groen en natuurlijke materialen. Van knusse tafeltjes tot lekkere rotan zitjes. Op het grote terras staan verschillende zitjes en relaxplekken, maar ook in het zand kun je heerlijk 'tafelen'. Dus Slow down & stay a while


Mango's Beach Bar - Boulevard de Favauge 15

Mango's Beach Bar heeft een uniek karakter en is het enige strand paviljoen in Zandvoort waar je Cubaanse invloeden kunt vinden. Het is een spaansachtig dorpje met verschillende paviljoens. Overal staan olijf- en palmbomen, heerlijke loungestoelen en er heerst een ongedwongen latino-achtige sfeer waarbij aan elk detail is gedacht!


Plazand - Boulevard de Favauge 17

Op 2 minuten lopen van het treinstation lig strandpaviljoen Plazand: een heerlijke plek om te ontspannen met een lekker glas wijn op het strand, te vergaderen met collega’s bij de branding of tot in de late uurtjes met vrienden op het terras te barbecueën.


Bernie's Beach Club - Boulevard Barnaart 65

Met een eigen parkeerterrein en twee privezwembaden omringd door luxe ligbedden is Bernie's Beach Club een one-of-a-kind strandpaviljoen dat niet zou misstaan aan de Cote d'Azur.


Thalassa - Boulevard Barnaart 18

Visliefhebbers kunnen niet om Thalassa heen, want Thalassa is het gespecialiseerde visrestaurant op het strand. Het hele jaar door (Thalassa is een jaarrond strandpaviljoen) kun je kiezen uit de mooiste verse vis met een schitterend uitzicht op zee.


Meer paviljoens?

Behalve deze 10 paviljoens, staan er nog ruim 20 strandpaviljoens op het Zandvoortse strand. Neem eens een kijkje en kies jouw favoriet!