Zandvoort goes Wild!

Met de bronsttijd van de damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ter afsluiting van het zomerseizoen wordt Zandvoort aan Zee in oktober wild!

Gedurende de hele maand worden verschillende activiteiten georganiseerd die je kennis laten maken met de wilde kant van Zandvoort aan Zee. Wat te denken van burlwandelingen, waarbij je op zoek gaat naar burlende en vechtende herten? Iedere woensdag, zaterdag en zondag loop je voor € 7,50 (kinderen € 6,-) met onze gids mee. Natuurlijk kunnen de verschillende Wild!-menu’s en bockbierproeverijen niet ontbreken.

Zin in Wild? = Zin in Zandvoort!

 

 


Wild! Drive-in Bioscoop

Op vrijdag 20 oktober pakken we groots uit met de Wild! Drive-in bioscoop in de Tarzanbocht op Circuit Zandvoort! Tijdens de Wild! Drive-in Bioscoop worden twee films getoond. Meer informatie over de tijden en films volgt.


Burlwandelingen

Niet alleen Zandvoort aan Zee wordt Wild! tijdens de oktobermaand. Ook de herten doen lekker mee. Loop daarom mee met één van onze Burlwandelingen en zie van dichtbij hoe de herten burlen en de strijd met elkaar aangaan! Misschien vind je wel een echt stuk gewei!


Wild in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Tijdens Zandvoort goes Wild! is er ook genoeg te doen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland in het noorden van Zandvoort aan Zee. Kijk hier wat je allemaal kunt doen.


Overige actviteiten

Behalve de Wild! Drive-in en de burlwandelingen kun je de wilde kant van Zandvoort aan Zee natuurlijk op nog veel meer manieren ontdekken. Weten wat er allemaal wordt georganiseerd?


Wild! Eten & drinken

In oktober kun je tijdens de Zandvoort goes Wild!-maand bij veel eetgelegenheden en cafés terecht voor een heerlijk Wild!-menu of een smakelijke Wild!-versnapering. Van de lekkerste bockbieren tot het beste wild: je vindt het in Zandvoort aan Zee. Weten waar?


Amsterdamse Waterleidingduinen

De Amsterdamse Waterleidingduinen aan de zuidrand van Zandvoort aan Zee is het waterwingebied van Amsterdam. Maar daarnaast herbergt het een unieke flora en fauna met tal van herten, vossen en andere dieren. Verborgen in de duinen kun je ook regelrecht het verleden induiken en één van de vele bunkers uit WO2 bezoeken.


Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Wisenten, Konikspaarden, vossen en herten: je kunt ze allemaal tegenkomen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een prachtig natuurgebied ten noorden van Zandvoort aan Zee waar je uren over het uitgebreide fietsnetwerk kunt fietsen. Tijdens de Zandvoort goes Wild!-maand organiseert het bezoekerscentrum tal van leuke activiteiten. Weten welke?


Strandpaviljoens van Zandvoort aan Zee

Tijdens het hoogseizoen vind je maar liefst 35 paviljoens op het Zandvoortse strand. Op 1 november, wanneer het zomerseizoen is afgelopen, is het merendeel van de paviljoens weer afgebroken en blijven er 5 jaarrond strandpaviljoens over. De oktober maand is hiermee jouw laatste kans om dit jaar nog alle paviljoens te bezoeken!


Overnachten aan Zee

Waarom zou je na één wilde dag weer naar huis gaan? Vind hier de leukste B&B's, pensions, hotels, campings en appartementen en blijf lekker nog een nachtje van Zandvoort aan Zee!