Wild! Eten & Drinken

Tijdens Zandvoort goes Wild! hebben verschillende restaurants en strandpaviljoens speciale Wild!-menu’s en aanbiedingen. Onderstaand vindt u een greep uit het aanbod.

Zandvoort goes wild 2016 lang blauw


Wild! Drive-in Dinerarrangement op het circuit

Geniet op 20 oktober voorafgaand aan de film op het circuit van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de racebaan Bij Bernie's Bar & Kitchen. Je reserveert jouw tafel samen met jouw Drive-in Cinema ticket.


Wild! BBQ

Bezoek zaterdag 21 en 28 oktober de Wild! BBQ bij Qurios en geniet van hertenrack, wildzwijnfilet, hertenbiefstuk of een wildstoof. Daarnaast serveren wij ook een uitgebreid buffet met zowel koude als warme salades en serveren we heerlijk bockbier.


Wild! & Wijn

Creatief bezig zijn tijdens een ontspannend avondje uit. Dat is de opzet van Wild! & Wijn op 26 oktober. Lijkt het jou leuk om samen met vriendinnen een avondje te schilderen onder het genot van een goed glas wijn? Geef je dan op!


Burlen en Wild! eten bij De Duinrand

Een burlwandeling zorgt voor een behoorlijke trek. Daarom krijgen kinderen van de gids een voucher voor een pannenkoek voor maar € 5,- en ouders een vouchers voor een Wild!-burger met een gratis drankje naar keuze (sterke dranken en special koffies uitgezonderd). Te besteden bij Pannenkoekenhuis De Duinrand bij de ingang van de AWD.


Wild!-diners bij Qurios

Tijdens Zandvoort goes Wild! serveert de Qurios brasserie de heerlijkste Wild!-menu's. Geniet onder andere van wildstoof met puree, hertenracks, wildzwijn met saus van cranberry's, fazantfilet met cognacsaus en confit de carnard. Uiteraard onder het genot van een heerlijk bockbiertje.