Wild! Drive-in Cinema

Hoewel de hele maand oktober is gevuld met unieke activiteiten is één van de hoogtepunten in het Zandvoort goes Wild!-programma een wel heel bijzondere ervaring. Want wanneer kun je nu op Circuit Zandvoort vanuit jouw auto genieten van een topfilm! Waar we vorig jaar nog op het buitenterrein van Circuit Zandvoort stonden, vindt de Wild! Drive-in Cinema dit jaar plaats op de baan in de Tarzanbocht!

Tickets voor de Wild! Drive-in Cinema van 20 oktober zijn vooraf te koop bij VVV Zandvoort voor € 20,- per personenauto per film. Kies voor tickets de gewenste film en vraag via het contactformulier het aantal benodigde kaartjes aan. Wil je op de dag zelf nog een kaartje scoren, neem dan even contact met ons op op nummer 023 – 57 17 947. Aan de deur betaal je € 25,- per personenauto. Ter plekke is geen pinautomaat beschikbaar. Uiteraard zijn er wel toiletten aanwezig en wordt ook de interne mens niet vergeten.

De baan is geopend vanaf 18:00 uur voor de vroege voorstelling. Ga je eerst een hapje eten bij Bernie’s, dan kun je vanaf 17:30 uur jouw auto op zijn plek zetten om daarna te gaan dineren.

Let op: Kom je met een Amerikaanse auto, houd er dan rekening mee dat het geluid van de film via een FM frequentie wordt uitgezonden en je deze wel moet kunnen ontvangen.


Vroege voorstelling - 19.00 uur

Om 19.00 uur start de vroege voorstelling met een film (Nederlands) voor het hele gezin. Binnenkort maken wij bekend welke film dit gaat worden.


Fast & Furious 8: the Fate of the Furious - 21.30 uur

Bij een circuit hoort snelheid. Daarom starten we, nadat alle auto's van de vroege voorstelling het terrein hebben verlaten, om 21.30 uur met Fast & Furious 8. Druk op de 'Lees meer'-link voor meer informatie over de film, de officiële trailer en om kaartjes te bestellen.


Wild! Dinerarrangement

Maak jouw avondje uit compleet met een diner bij Bernie's Bar & Kitchen. Kijk uit over de Tarzanbocht terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kun je ook tijdens de films verschillende snacks bestellen.