Wild! & Actief

Zandvoort goes wild 2016 lang blauw

Burlwandeling

De bronsttijd in de Waterleidingduinen is een uniek fenomeen dat je gezien moet hebben. Loop mee met onze gids op zoek naar burlende en vechtende herten en aanschouw het indrukwekkende paringsritueel.

Wisentwandeling

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, aan de noordrand van Zandvoort aan Zee, is het leefgebied van heel bijzondere dieren. Het park is één van de weinige plekken waar je wisenten (Europese bizon) in het wild kunt bewonderen! Trek er met de boswachter op uit en aanschouw deze prachtige, indrukwekkende dieren.

Autorijden vanaf 10 jaar op het circuit!

Heb jij altijd al eens willen rijden in je droomauto: Ferrari, Aston Martin, Lamborghini, Porsche of Mercedes-AMG? Op 19 oktober is het weer zover! Jeugd vanaf 10 jaar kan dan echt zelf achter het stuur zitten én rijden in een supercar op Circuit Park Zandvoort! Geef je nu snel op, want het aantal deelnemers is beperkt.

Antislipcursus

Uit de bocht vliegen in stijl: leer het tijdens een spannende en nuttige Basic Safety Compact slipcursus. Tijdens een slip kun jij de auto voortaan onder controle houden. Waan je een echte coureur en ontwikkel indrukwekkende skills. Proberen? Boek direct een cursus.

WEK Finaleraces

Beleef op 7&8 oktober de spannende finale van het raceseizoen, waar de kampioenen gekroond zullen worden en volop gestreden wordt om de laatste punten. Bereid je voor op een mooie seizoensafsluiting met formulewagens, toerwagens en racetrucks!

DNRT Finales

De DNRT Finales vormen de afsluitende wedstrijden van verschillende amateurkampioenschappen. De wedstrijden worden verreden door raceklassen uit de DNRT breedtesportseries