Watersport in Zandvoort aan Zee

Het strand van Zandvoort aan Zee is een eindeloze bron van vermaak. Je kunt er zonnen, wandelen en fietsen, maar daarnaast kun je vanaf het Zandvoortse strand ook tal van watersportactiviteiten en aan watersport gerelateerde excursies ondernemen. Wat te denken van golfsurfen, SUPpen of een andere watersport? Lees hieronder meer.

Ook wanneer je een watersportarrangement op maat wilt ontvangen, ben je in Zandvoort aan Zee aan het juiste adres. Wij brengen je graag in contact met de verschillende aanbieders van watersportarrangementen. Maar ook voor overige excursies en activiteiten kun je in Zandvoort aan Zee terecht. Wat denk je van een slipcursus, racen op het circuit of een high tea? Ook wanneer je niet in zee maar in een zwembad wilt zwemmen, helpen we je graag op weg. Zandvoort aan Zee heeft zelfs een subtropisch zwemparadijs!


Surfen

Trek je wetsuit aan, grijp je board en pak de mooiste golf. Nog nooit gesurft? Boek dan via VVV Zandvoort een les. Wel ervaring maar geen eigen board? Via VVV Zandvoort kun je eenvoudig spullen huren!


Stand Up Paddle Boarden

Het ziet er heel relaxed uit, maar reken maar dat je het er warm van krijgt. Al staand op een surfboard peddel je over de rustige zee. Goed voor elke spier in het lichaam!


Scuba Diving

Maak kennis met de onderwaterwereld tijdens een indoor duikcursus. Ook voor open water duiken ben je bij Scuba Republic aan het goede adres.


Kitesurfen

Kitesurfen is dé uitdaging voor diegenen die van wind en water houden. Leer de kite te laten dansen op de wind en word op het kitesurfboard voortgetrokken over het water. Een unieke ervaring!