Participant van Zandvoort Marketing

Zandvoort Marketing richt zich op de promotie van Zandvoort aan Zee als jaarrond destinatie. Dit doen wij door de verschillende aspecten van Zandvoort onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld het strand en de natuur, maar ook door het aanbod van verschillende ondernemers te promoten. Hiervoor zetten we tal van marketinginstrumenten in, zoals drukwerk, advertenties, websites, persoonlijke verkoop en thematische perioden. Ondernemers kunnen hiervan profiteren door participant van Zandvoort Marketing te worden.

Participatie bij Zandvoort Marketing heeft veel voordelen. Niet alleen speelt u uw eigen onderneming in de kijker door gebruik te maken van de verschillende marketinginstrumenten die Zandvoort Marketing u biedt, ook draagt uw participatie eraan bij dat wij Zandvoort aan Zee in binnen- en buitenland kunnen promoten waardoor onze kustplaats nog meer bekendheid geniet. Indirect profiteert u hier uiteraard ook van.

Wilt u uzelf en Zandvoort Marketing steunen door participant te worden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.


Website

De website van Visit Zandvoort is drietalig. Mede doordat wij hoog inzetten op online vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid krijgen onze websites ieder jaar weer meer (unieke) bezoekers (ca. 500.000). Als participant krijgt u een eigen pagina in de door u gekozen categorie. Vermelding in meerdere categorieën is uiteraard ook mogelijk.


Boekingen bij accommodaties

VVV is een betrouwbaar merk en al vele jaren weet het merendeel van de toeristen hun accommodatie in Zandvoort aan Zee te vinden via onze website. Via de contactgegevens die bij uw vermelding staat kunen zij direct contact met u opnemen. Uiteraard kunnen wij voor toeristen die bij ons aan de balie komen ook een reservering maken in uw accommodatie


Promotie

Zandvoort Marketing zet diverse middelen en manieren in om Zandvoort aan Zee te promoten. Dmv flyers, posters, advertenties en persreizen proberen we Zandvoort keer op keer als jaarrond destinatie op de kaart te zetten. Een intensieve medewerking met Amsterdam Marketing en het NBTC vormt daarbij tevens een essentieel onderdeel van onze strategie.


Themaperioden

Een belangrijke manier om Zandvoort aan Zee te promoten zijn de themaperioden in het laagseizoen. Tijdens deze perioden, zoals de Kids Adventure Week of de Wild!-maand, zetten we één of meerdere aspecten in de spotlight om de veelzijdigheid van Zandvoort aan Zee te benadrukken.


Excursies & Arrangementen

Bezoekers van Zandvoort aan Zee willen weten wat zij in en om ons dorp kunnen doen. Wij bieden daarom een keur aan excursies, tickets en arrangementen, veelal van onze participanten. Accommodatieverstrekkers kunnen daarnaast via Zandvoort Marketing zelf middels een vouchersysteem excursies aan hun gasten verkopen.


Vouchersysteem - Excursies & Tickets

Met diverse aanbieders van excursies en attracties hebben wij prijsafspraken gemaakt. Op deze manier kunnen accommodatieverstrekkers aangesloten bij Zandvoort Marketing middels ons vouchersysteem zelf ook entreebewijzen aan hun gasten verkopen. Denk bijvoorbeeld aan fietsverhuur of een rondvaart door Haarlem.


Wat doet Zandvoort Marketing?

Behalve de traditionele rol die u van een VVV mag verwachten, doen wij veel meer dan alleen informatie verstrekken! Denk bijvoorbeeld eens aan samenwerkingen met Amsterdam Marketing en het NBTC, de ontwikkeling, coördinatie en organisatie van verschillende thematische perioden en tal van online marketing activiteiten.