Visventers

Zandvoort aan Zee heeft tal van restaurants in het dorp en op het strand. Wilt u snel een hapje eten? Loop dan zeker even over de boulevard want langs het strand is er één ding wat u zeker niet mag missen, de visventers!

Verspreid over de boulevard staan diverse kramen uitnodigend op u te wachten met hun heerlijke visspecialiteiten. Of ze nu De Zeemeermin, Berg Vis Zandvoort of Boudewijns Visservice heten, u zult beslist aan uw trekken komen voor een heerlijk “harinkje” of een portie kibbeling! Met een prachtig uitzicht over het strand en de zee smaakt de vis toch het allerlekkerst. Als u in een prettige ambiance rustig wilt genieten van culinaire visspecialiteiten dan kunt u met een gerust hart strandpaviljoen Thalassa bezoeken (het hele jaar geopend!) of in hartje centrum bij het sfeervolle visrestaurant De Meerpaal een tafeltje reserveren. U zal merken dat een bezoek aan beide restaurants zeker voor herhaling vatbaar is.


Berg Vis

Heerlijke verse vis eten op een toplocatie aan het strand. Met uitzicht op zee onder het genot van een lekkere haring of een uitgebreid menu, wil je hier nooit meer weg.


De Zeemeermin

Het hele jaar door de heerlijkste verse vis met uitzicht op zee.


Boudewijns visservice

De kar van Boudewijns Visservice staat iedere dag ter hoogte van Beach Club Tien op de Zandvoortse Boulevard.


Thalassa

Kom naar Thalassa en haal het beste uit uw stranddag, 365 dagen per jaar. Een paradijs voor liefhebbers van dagverse vis en een begrip in de regio.


De Meerpaal

Ouderwets Zandvoortsch vischrestaurant "De Meerpaal" is het oudste, originele visrestaurant van dit prachtige dorp. Kom en verbaas u over de heerlijke visgerechten.