Uitwaaien in Zandvoort


Uitwaaien op het strand

Een frisse wandeling over het mooie Zandvoortse strand moet natuurlijk in stijl afgesloten worden. Bezoek na uw strandbezoek één van de strandpaviljoens voor een drankje met uitzicht op zee. Omdat de beachclubs allen een prima kaart hebben, kunt u natuurlijk ook lekker blijven zitten voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.


Uitwaaien met de hond

Even helemaal los gaan op het strand. Lekker door de branding rennen, met open mond achter een bal of stok aanrennen en daarna herboren weer huiswaarts keren. Ook erg lekker met hond.


Uitwaaien op de fiets

Met een frisse wind van voren fietst u langs de kustlijn of door de prachtige natuur. De beloning aan het einde van de rit is de moeite waard: met de wind in de rug weer terug! Kijk hier voor alle mogelijkheden.


Shoppen

Is uw jas tijdens de wandeling toch niet warm genoeg gebleken? Zandvoort aan Zee heeft verschillende leuke kledingwinkels, waar u terecht kunt voor de mooiste (en warmste!) jassen en andere kleding.


Bijkomen na het uitwaaien

Onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom, een heerlijk rode wijn en misschien wel een smakelijk diner bijkomen van uw strandwandeling? In Zandvoort aan Zee zijn een groot aantal gelegenheden waar u weer heerlijk op kunt warmen.


Verwend worden en uitwaaien

Een bezoek aan de kust heeft een helende werking en de frisse zilte zeelucht doet een mens goed. Bent u hier niet van overtuigd, dan kunt u natuurlijk altijd nog één van de beautysalons bezoeken en u heerlijk laten vertroetelen. Dan weet u zeker dat het goed voor u is.


Slapen na het uitwaaien

Eigenlijk wilt u na zo'n dag aan het strand helemaal niet naar huis. Het liefste gaat u na een strandwandeling heerlijk dineren onder het genot van een wijntje (of 2), waarna u binnen afzienbare tijd in uw bed kunt liggen. Dus waarom blijft u niet slapen! VVV Zandvoort heeft diverse heerlijk verblijfsarrangementen voor als u echt wilt genieten.