Beach Club Tien

Zandvoort strand

Beach Club Tien is al sinds 2006 dé ontmoetingsplek aan het Zandvoortse strand. Het ruim opgezette terras en de sfeervolle inrichting van het restaurant, maar bovenal de heerlijke gerechten en de persoonlijke bediening maken uw stranddag bij ons compleet. De centrale locatie ter hoogte van het dorpscentrum, dicht bij parkeerplaatsen en het bus- en treinstation op loopafstand biedt u diverse mogelijkheden om ons gemakkelijk te bereiken.

Beach Club Tien

Wilt u zonnen op een comfortabel ligbed? De dag beginnen met een gezond of hartig ontbijt? Lunchen of dineren met een goed glas wijn erbij? Of uw bruiloft, vergadering, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement in een prachtig Beach House organiseren? Beach Club Tien verzorgt het graag voor u: persoonlijk, puur & professioneel.

Open

Februari tot en met oktober

Dagelijks tot 00.00 uur

Ligging