Shoppen in Zandvoort aan Zee

Shoppen in Zandvoort aan Zee doet u niet alleen overdag, in het hoogseizoen kan dat ook ’s avonds! De meeste winkels zijn dan tot 22.00 uur open. Vele winkels in Zandvoort aan Zee zijn het hele jaar door zeven dagen per week geopend. Dat is niet voor niets want shoppen in Zandvoort is altijd een groot feest!

Winkelen wanneer het u uitkomt: dat is shoppen in Zandvoort aan Zee.

Lees meer...


De winkelstraten


Shoppen in Zandvoort aan Zee brengt u in een vrolijke stemming want de winkelstraten hebben een enorm gezellige sfeer, gecreëerd door de verschillende winkels en horecagelegenheden met (verwarmde) terrassen. U vindt veel leuke winkels in het gezellige centrum. Bijvoorbeeld in de Haltestaat, de Kerkstraat, de Grote Krocht en het Kerkplein.


De winkels


Shoppen in Zandvoort aan Zee betekent dat u een ruime keuze heeft uit gezellige, aparte en verrassende kleine winkeltjes. Variërend van kinderboetiekjes tot trendy winkels met hippe kleding en natuurlijk (kite-)surfshops. Maar natuurlijk zijn er ook winkels zoals de HEMA en de Blokker voor alle andere boodschappen.


Markten


Shoppen op de gezellige jaarmarkten in Zandvoort aan Zee is niet gebonden aan seizoenen want ieder jaar wordt er een grote voorjaars-, zomer- en wintermarkt georganiseerd. De kraampjes door het hele centrum van Zandvoort aan Zee kijken naar u uit. Verder is er iedere woensdag een algemene warenmarkt in het centrum. Hier vindt u onder andere verse groenten en fruit, aardappels, brood en koek, snoep en chocolade, kaas, vis, noten, kleding, reformartikelen, schoenen, sieraden en bloemen en planten.


Tot slot zijn er gedurende het jaar vaak speciale markten in het centrum, zoals een kunst- en boekenmarkt en diverse rommelmarkten.


Er zijn dus genoeg manieren om te shoppen in Zandvoort aan Zee!


Bezoek ons


Shoppen in Zandvoort aan Zee kan ook bij VVV Zandvoort. Bij ons vindt u typische producten uit Zandvoort en folders met uitgebreide informatie over bezienswaardigheden en activiteiten. Misschien brengen we u wel op leuke ideeën tijdens het shoppen in Zandvoort aan Zee!


Prachtige historische gebouwen


Kijk tijdens het shoppen eens naar boven en geniet van de prachtige historische gebouwen in Zandvoort aan Zee.Winkels

Zandvoort aan Zee staat niet direct bekend als winkeldorp. Eigenlijk is dat onterecht, want Zandvoort heeft diverse leuke en unieke winkels waar u een heerlijk middagje kunt shoppen. Maak ook eens pas op de plaats om te genieten van een drankje op één van de vele terrassen of ga na afloop een hapje eten in het dorp of op het strand.


Weekmarkten

Iedere woensdag is er een algemene warenmarkt in het centrum. Hier vindt u onder andere verse groenten en fruit, aardappels, brood en koek, snoep en chocolade, kaas, vis, noten, kleding, reformartikelen, schoenen, sieraden en bloemen en planten.


Bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is prima bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer of de fiets. Met alle gemak pakt u de trein vanaf Haarlem of Amsterdam en reist u tot bijna in het hart van het centrum van Zandvoort.


Parkeren

In Zandvoort aan Zee zijn diverse mogelijkheden om uw auto te parkeren. Op de boulevard, in het centrum, op het parkeerterrein of in de parkeergarage. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.