NK SUP WAVEMASTERS 2018

NK SUP WAVEMASTERS 2018 heeft zaterdag 29 september plaats gevonden.

Zandvoort, 1 oktober 2018- Op donderdag 27 september werd de langverwachte GO voor het NK SUP wave 2018 gegeven. Met een vrouwen en mannen veld, perfecte zee condities en heerlijk weer vond op zaterdag 29 september dit NK @ The Spot in Zandvoort plaats.

Niks was minder waar, dankzij een top Noordzee heeft Nederland een nieuwe kampioen SUP Wave. Grote namen uit de SUP wereld zijn de strijd met elkaar aan gegaan. De deelnemers werden in diverse heats ingedeeld. Per heat lieten drie SUP-ers hun beste trics aan de jury zien. Na de diverse heats volgende er een kwart finale, een halve finale en uiteindelijk de finale.

Bij de vrouwen ging Jalou Langeree, meervoudig wereldkampioen Kitesurfen er vandoor met de eerste prijs, gevold door Nederlands Kampioen SUPbeachrace 2017, Emma Reijmerink. Eigenaresse van The Spot, Nancy Wesselsz wist zich als derde te plaatsen.

Dick van der Spek is de Nederlandse kampioen onder de mannen. Naast hem stonden Jannes Boonstra als tweede en Kjell de Bruyn als derde op het podium.

Het NK SUP wavemasters 2018 is georganiseerd door The Spot events.

Dit NK is medemogelijk gemaakt door: Naish Benelux, Prolimit, SUPNL, Surfweer en Gemeente Zandvoort


Gerelateerde berichten


Red Bull Megaloop bij The Spot in Zandvoort


Lees Meer..

Harley-Davidson trotse sponsor Bikes & Boards in Zandvoort, uniek evenement dit jaar voor 3de keer georganiseerd


Lees Meer..

ajuma summer festival – 28 juli 2018


Lees Meer..