Nationaal 50+ Weekend

Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt op de evenementenkalender van Zandvoort aan Zee is het Nationale 50+ Weekend. Hét weekend dat helemaal in het teken staat van de actieve 50+er vindt jaarlijks plaats in het eerste weekend van november.

De Zandvoortse ondernemers organiseren een keur aan lekkere, spannende, actieve en creatieve activiteiten en workshops en bij een groot aantal winkels, restaurants en cafés kunt u genieten van leuke kortingsacties.

Zodra het programma bekend is kunt u een overzicht vinden op www.nationale50plusdag.nl. Hier vindt u te zijner tijd een overzicht van alle activiteiten en acties die dit weekend plaats zullen vinden. Wat te denken van gratis wandelingen met gids over Circuit Park Zandvoort, door de Amsterdamse Waterleidingduinen op zoek naar herten of door het oude Zandvoort? Voor sommige activiteiten dient u zich van te voren aan te melden, wees er dus snel bij! Natuurlijk bent u tijdens het Nationale 50+Weekend van harte welkom bij VVV Zandvoort voor een gratis goodiebag vol met kortingsbonnen en cadeautjes. Wij zijn zaterdag geopend van 10.00 uur – 17.00 uur en zondag van 11.00 uur – 16.00 uur.

Zin in 50+? = Zin in Zandvoort!


Wandelingen

Zowel op zaterdag 5 als op zondag 6 november worden er diverse wandeling georganiseerd. Loop onder andere mee met de gids door de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen of door het centrum van Zandvoort aan Zee. Kijk snel verder voor het aanbod van alle wandelingen.


Sportief

Bent u iets sportiever van aard? Kijk dan snel verder welke sportieve activiteiten worden aangeboden door de Zandvoortse ondernemers op zaterdag 5 en/of zondag 6 november en meld u vandaag nog aan!


Workshops

Zit u liever warm binnen en bent u creatief ingesteld? Volg dan één van de aangeboden workshops tijdens het Nationaal 50+ Weekend!


Eten & Drinken

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht tijdens het Nationaal 50+ Weekend. Lees snel verder wat voor een smakelijks u kunt verwachten.


Cultureel

Tijdens het Nationaal 50+ Weekend kunt u een bezoekje brengen aan de musea in Zandvoort of de publieksmiddag van de Volkssterrenwacht Copernicus bijwonen, maar er is nog meer! kijk snel verder


Nationaal 50+ Weekend bij Center Parcs

Ook bij Center Parcs Park Zandvoort is er van alles te beleven tijdens het Nationale 50+ Weekend. Kijk snel verder welke activiteiten u kunt verwachten!


Kortingskaart acties

Speciaal voor dit weekend hebben diverse Zandvoortse ondernemers leuke (kortings-) acties bedacht. De acties zijn geldig op vertoon van de Kortingskaart die bij VVV Zandvoort af te halen is. Kijk snel verder voor een overzicht van alle acties.


Overnachten aan Zee

Wilt u niets van het Nationale 50+ Weekend missen? Of vindt u de zeelucht gewoon te lekker? Blijf dan heerlijk slapen in Zandvoort aan Zee!


Evenementen in Zandvoort aan Zee

Behalve het Nationale 50+ Weekend, zijn er nog veel meer evenementen in Zandvoort aan Zee. Niet alleen tijdens dit weekend, maar het hele jaar door!