Naaktstrand Zandvoort aan Zee

Het naaktstrand van Zandvoort is het meest bezochte naaktstrand van Nederland vanwege de goede sfeer en het brede, ruime strand. Het is een rustige plek waar u ongestoord van de zon kunt genieten. Op het naaktstrand van Zandvoort bevinden zich 5 strandpaviljoens. Zo kunt u hier ook genieten van een heerlijk hapje of drankje.

U vindt het naaktstrand in Zandvoort tussen strandpaal 68 en 71. Het naaktstrand is te bereiken via het textielstrand of via de duinen. Wanneer u uw auto op de zuidelijkste punt van de boulevard parkeert is het ongeveer tien minuten lopen over het textielstrand tot u het naaktstrand bereikt. Het dichtstbijzijnde station ligt op 30 minuten lopen.

Het naaktstrand van Zandvoort is een prima plek om lekker te zwemmen in zee, echter, het gebied vanaf paal 69 tot strandpaviljoen Azzurro is sinds 2011 een officiële kitesurfplek waar zwemmen niet toegestaan is. Gelukkig blijft er aan het 3000 meter lange strand genoeg plek over!


Adam & Eva

De Zandvoortse bebouwing achter u gelaten vindt u Adam & Eva als eerste paviljoen op het naaktstrand, omsloten door natuurgebied. Achter het paviljoen liggen de Waterleidingduinen en ervoor de uitgestrekte Noordzee die zich iedere dag weer anders toont. Zelfs op de drukke dagen heerst er bij Adam en Eva een rustige sfeer.


Ajuma

Ajuma, een Aziatische rondreis dicht bij huis. Geweldig eten uit o.a. India, Indonesië en Japan. Een fantastische locatie in moderne Aziatische stijl. Slechts 300m lopen over het zand brengt u naar deze magische 'get away'…


Fosfor

Gelegen aan de prachtige Waterleidingduinen en de Noordzee is strandpaviljoen Fosfor een heerlijke plek om uit de dagelijkse hectiek te stappen. Zowel voor zonnen en zwemmen op een zomerse dag, als voor een warme chocolademelk na een frisse voorjaarswandeling. Bij Fosfor ervaart u een ongekend gevoel van vrijheid tijdens een ontspannen lunch, diner of een goede kop koffie met verse appeltaart!