Mart Visser – The Take Over

Wegens succes verlengd!

Het Raadhuis van de gemeente Zandvoort is van 2 mei tot en met 1 augustus 2018 het exclusieve domein van Mart Visser. Drie maanden lang zwaait de couturier en kunstenaar de scepter in het historische Raadhuis van de badplaats.. Burgemeester Niek Meijer van Zandvoort draagt op 2 mei de spreekwoordelijke sleutel van het gemeentehuis tijdelijk over aan Mart Visser; het startsein voor ‘Mart Visser – The Take Over’.

Het gemeentebestuur van Zandvoort geeft Mart Visser carte blanche voor ‘The Take-over’. Het in classicistische stijl gebouwde gemeentehuis wordt getransformeerd tot een belevenis waar Mart Visser een selectie uit zijn meest recente Haute Couture collectie en iconische archiefstukken op verrassende wijze presenteert. Het biedt bezoekers een unieke kans zich onder te dompelen in de voor veel mensen onbekende wereld van de Haute Couture. De statige werkkamers van de burgemeester en wethouders veranderen in een spectaculair decor voor high fashion. In het Raadhuis komt ook een concept store met de prêt-à-porter zomercollectie 2018. Een team van stylisten is aanwezig voor persoonlijk advies.

Openingstijden Raadhuis: Woensdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur


Opening The Take Over

Op woensdag 2 mei om 18.00 uur wordt 'The Take Over'officieel geopend op het bordes op het Raadhuisplein. Burgemeester Niek Meijer overhandigt de sleutel van het gemeentehuis om zijn zetel als burgemeester tijdelijk aan Mart Visser over te dragen.


Expositie Haute Couture - Raadhuis

In de afgelopen jaren heeft Mart Visser een indrukwekkend oeuvre binnen Nederland opgebouwd. Hij is erin geslaagd om Haute Couture een nieuwe, jongere uitstraling en bovenal een modern en spraakmakend gezicht te geven, waarbij de vrouw op een voetstuk wordt geplaatst. Een expositie van zijn nieuwste lijn bewonder je in het Raadhuis.


Concept store

Natuurlijk is de kleding van MARTVISSER.nl ontworpen om gedragen te worden. Daarom transformeert één van de kamers van het Raadhuis tot een concept store waar je de pret-a-porter lijn van Mart Visser kunt passen en gelijk aan kunt schaffen.


Meet & Greet

Wil jij stylingadvies van Mart Visser? Dat kan! Want op zaterdag 26 mei, zondag 10 juni en zondag 24 juni komt Mart Visser naar de concept store in het Raadhuis voor een meet & greet (14:00 tot 15:00 uur). Ook zal er van 13:00 tot 14:00 uur een modeshow plaatsvinden.


Live performances

Op zaterdag 26 mei, zondag 10 juni en zondag 24 juni wordt er een fantastische modeshows georganiseerd in en om het Raadhuis. Vanaf 13.00 uur tonen modellen in 2 uur tijd niet alleen de nieuwe Haute Couture-lijn van Mart Visser, maar ook archiefstukken.


Haute Beauté mini make-over

Laat jezelf verwennen met een mini make-over bij De Salon in Zandvoort. De behandeling bestaat uit een Quick Facial treatment, shaped eyebrows en kost inclusief make up € 49,-


Haute Cuisine bij Plazand

Tijdens de Take Over van Mart Visser kun je bij strandpaviljoen Plazand, na een bezoek aan de tentoonstelling en op vertoon van de flyer, culinair genieten van een champagneproeverij en ½ dozijn oesters. Prijs: € 27,50 i.p.v € 32,50. Reserveren is gewenst maar niet noodzakelijk.


3-gangen mode menu bij Brasserie Zin

Kies uit 3 heerlijke pret-a-porter voorgerechten, maak een keuze uit de 4 fantastische hoofdgerechten als Pièce de résistance en sluit af met een rode loper dessert voor slechts € 27,50


Kunst&Wijn: ‘pimp je pumps’

Op vrijdag 18 mei kun je bij het Zandvoorts Museum onder het genot van wijnen je eigen schoenen of tas beschilderen of aan de slag gaan op een schildersdoek. De workshop is van 19.30 tot 22.00 uur en wordt begeleid door Marianne Rebel (kunstenaar) en Kristi Gansner (Vinoloog). Kosten € 49.50


Haute couture borduren

Tijdens een workshop Haute Couture Borduren maak je, onder begeleiding van Alina Blasquez je eigen borduurwerk.


Fashions meets film

Tijdens Mart Visser – ‘The Take over’ draait Circus Zandvoort een aantal films die in het teken staan van fashion. Op zaterdag 26 mei Phantom Thread, zondag 10 juni Yves Saint Laurent en op zondag 24 juni Coco Avant Chanel


La Méditerranée à Zandvoort

Na de film Yves Saint Laurent op zondag 10 juni waan je bij het Wapen van Zandvoort in la douce France met viool muziek, mosselen, gambas en Franse rosé.