Kinderburgemeester

De baas tijdens de Kids Adventure Week

In de meivakantie van 28 april 2018 tot en met 5 mei 2018 is het in Zandvoort weer Kids Adventure Week: een week vol activiteiten en avonturen speciaal voor kinderen. Van het strand tot in het dorp, Zandvoort wordt op allerlei manieren één grote speeltuin. Maar iemand moet natuurlijk zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Daarom krijgen kinderen tussen de 8 en 12 jaar de kans om die week de belangrijkste man of vrouw van het dorp te zijn.

Kinderburgemeester 2018

Dit jaar is de keuze gevallen op Milo. Milo is de zevende Kinderburgemeester van Zandvoort aan Zee en is om verschillende redenen gekozen. Zo is hij nu al erg geïnteresseerd in politiek, maar wat voor ons de belangrijkste reden was is zijn doel voor de Kids Adventure Week: dat kinderen veel vaker naar buiten gaan om te spelen.

Op vrijdag 27 april is Milo officieel geïnstalleerd voor het gemeentehuis en op zaterdag 28 april heeft hij zijn eerste officiële taak als Kinderburgemeester vervuld: het doorknippen van het lint op het kantoor van VVV Zandvoort om daarmee de Kids Adventure Week te openen.