Kids Adventure Week

Tijdens de voorjaarsvakantie, van 27 februari tot en met 5 maart, hoef je je in Zandvoort aan Zee nooit te vervelen! Daar zijn kinderen namelijk de baas tijdens de Kids Adventure Week.

Houd jij van vieze, creatieve, leuke, stoere, gekke en toffe activiteiten? Dan is de Kids Adventure Week echt iets voor jou! Iedere dag heeft een thema en de activiteiten die op die dag georganiseerd worden passen bij dit thema. Zo kun je op Stoere Zaterdag allerlei stoere dingen doen, kun je op Doe Dinsdag lekker actief bezig zijn en kijk je op Wonderlijke Woensdag je ogen uit. Er is zó veel te doen!

Om alles in goede banen te leiden is er een Kinderburgemeester aangesteld. Zij heeft een ere-functie tijdens de Kids Adventure Week en krijgt daarom ook de ambtsketen van de ‘echte’ burgemeester overhandigd. En dit zal slechts één van de vele officiële taken zijn die Gaia van der Moolen als Kinderburgemeester zal vervullen.

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen en te beleven is tijdens de Kids Adventure Week? Kijk dan snel bij het Kids Adventure Week-programma. Hier kun je je ook opgeven voor de activiteiten en vind je meer informatie over het Kinderburgemeesterschap.

Zin in de Kids Adventure Week? = Zin in Zandvoort!