Kids Adventure Week

Let op! In verband met een technische storing komen niet alle aanmeldingen door, wil je je ergens voor opgeven stuur dan een e-mail naar [email protected]

Tijdens de meivakantie, van 28 april tot en met 5 mei, hoef je je in Zandvoort aan Zee nooit te vervelen! Daar zijn kinderen namelijk de baas tijdens de Kids Adventure Week.

Houd jij van vieze, creatieve, leuke, stoere, gekke en toffe activiteiten? Dan is de Kids Adventure Week echt iets voor jou, er is dan namelijk zó veel te doen!

Om alles in goede banen te leiden wordt er een Kinderburgemeester aangesteld. Hij/zij heeft een ere-functie tijdens de Kids Adventure Week en krijgt daarom ook de ambtsketen van de ‘echte’ burgemeester overhandigd. En dit zal slechts één van de vele officiële taken zijn die de Kinderburgemeester zal vervullen.

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen en te beleven is tijdens de Kids Adventure Week? Hier vind je het meest actuele overzicht, kun je je opgeven voor de activiteiten en vind je meer informatie over het Kinderburgemeesterschap.

Zandvoort beachforadventure