Kids Adventure Week tijdens de voorjaarsvakantie!

Schoolvakantie in februari saai? Echt niet! Want in Zandvoort aan Zee hoef je je nooit te vervelen! Daar zijn kinderen namelijk de baas tijdens de Kids Adventure Week van 27 tot en met 6 maart.

Houd jij van vieze, creatieve, leuke, stoere, gekke en toffe activiteiten? Dan is de Kids Adventure Week echt iets voor jou! Iedere dag heeft een thema en de activiteiten die op die dag georganiseerd worden passen bij dit thema. Zo kun je op Stoere Zaterdag een echt ox-board proberen, doe je op Doe Dinsdag anti-slip cursus of High Tea en wordt er op Vieze vrijdag een chocolade workshop georganiseerd. Er is zó veel te doen!

Om alles in goede banen te leiden wordt er een Kinderburgemeester aangesteld. Hij of zij heeft een ere-functie tijdens de Kids Adventure Week en krijgt daarom ook de ambtsketting van de ‘echte’ burgemeester overhandigt. En dit zal slechts één van de vele officiële taken zijn die de Kinderburgemeester zal vervullen.

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen en te beleven is tijdens de Kids Adventure Week? Kijk dan snel op www.kidsadventureweek.nl. Hier kun je je ook opgeven voor de activiteiten en vind je meer informatie over het Kinderburgemeesterschap.

Zin in de Kids Adventure Week? = Zin in Zandvoort!


Gerelateerde berichten


VVV Zandvoort gaat verhuizen


Lees Meer..

Sprookjeswandeling 22 december 2018


Lees Meer..

Tentoonstelling ‘We Gaan Naar Zandvoort! Een digitale reis van verleden naar heden’


Lees Meer..