Informatiekantoor

Onze informatiemedewerkers kunnen u persoonlijk en deskundig adviseren om uw verblijf in Zandvoort aan Zee zo aangenaam mogelijk te maken. Zij kunnen u ook adviseren over de regio en de rest van Nederland. Tevens kunt u hier terecht voor het reserveren van hotel- of pensionaccommodaties, vakantiewoningen, appartementen en andere accommodaties in Zandvoort aan Zee. De medewerkers van VVV Zandvoort zijn u graag van dienst, dus kom zeker even langs tijdens uw bezoek aan Zandvoort aan Zee.

VVV Zandvoort
Bakkerstraat 2/B
2042 HK ZANDVOORT
Tel: 023-5717947
Fax: 023-5718601
Email: info @ vvvzandvoort.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag gesloten

Zandvoort Marketing

Geopend van maandag t/m vrijdag 09.00 uur – 17.00 uur
Tel: 023-5737933
Email: info @ zandvoortmarketing.nl

27 april (Koningsdag), 25 en 26 december (1e en 2e Kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag) is VVV Zandvoort gesloten

 

VVV Zandvoort is niet bereikbaar met de auto. U kunt uw auto parkeren bij parkeerterrein “De Watertoren” (alleen dagparkeren) of parkeerterrein “Favaugeplein”. Vanaf hier bent u op een loopafstand van minder dan 3 minuten van de VVV. De looproute wordt hiervandaan duidelijk aangegeven door middel van bewegwijzering.


Zandvoort Marketing

Zandvoort Marketing verzorgt de promotie van Zandvoort aan Zee als destinatie voor recreatie, kort verblijf en lang verblijf onder potentiële bezoekers en (tijdelijke) vestigingslocatie voor potentiële bewoners en bedrijven. Deze promotie richt zich voornamelijk op het Metropoolgebied Amsterdam en Noordrijn-Westfalen.


Het boeken van arrangementen

Op zoek naar een romantisch hotelarrangement? Of een leuk uitje met familie of vrienden. In Zandvoort aan Zee is van alles te beleven. Van sportief tot culinair, wij helpen u graag.


Aanmelden als VVV participant

Als ondernemer in Zandvoort aan Zee zijn er vele voordelen om participant te worden van VVV Zandvoort. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.