Groepsaccommodaties

Reist u in een groter gezelschap en wilt u samen in één onderkomen verblijven, dan zijn er in Zandvoort aan Zee verschillende mogelijkheden. Onderstaand vindt u de diverse groepsaccommodaties. Natuurlijk kunnen wij ook naar alternatieven kijken mochten geen van de groepsaccommodaties beschikbaar zijn.


Center Parcs Park Zandvoort

Op Center Parcs Park Zandvoort bent u van alle gemakken voorzien. U verblijft met maximaal 10 personen in een cottage, waarbij u kunt genieten van diverse 'toppings'. Deze extra's maken uw verblijf op het park in Zandvoort aan Zee nog weer iets aangenamer.


Villa Terra Penache

Villa Terre Panache is een gezellige groepsaccommodatie op 5 minuten van het strand van Zandvoort aan Zee. Deze accommodatie biedt ruimte aan maximaal 15 personen.


Villa Zuid West Zes

Op uitstekende locatie in de villawijk van Zandvoort Zuid vindt u deze unieke, betaalbare villa voor 6 pers. Via een wandelpad naast de villa bereikt u het strand en de zee in enkele seconden en op 7 minuten loopafstand ligt het centrum. De duintuin, waar u geregeld de herten ziet grazen, biedt u een prachtig uitzicht op het duingebied.