Escape Room Zandvoort

Escape Room Zandvoort

Zandvoort Centrum

Reserveer The Boat Trip, The Grand Prix of The Gold Mine en laat je meevoeren in één van de adembenemende avonturen die Escape Room Zandvoort te bieden heeft. Elk avontuur kent vele verrassingen en onverwachte wendingen. In een team van 2 tot 6 personen kun je genieten van een fantastische reis door een wereld van fictie en werkelijkheid waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden!
Je hebt 60 minuten en de klok tikt …. Het spel is begonnen!

Escape Room Zandvoort

Escape Room Zandvoort is een uniek avontuur voor jong en oud!

Openingstijden

op afspraak

Prijzen

Maandag t/m donderdag
2 personen € 29,50 p.p.
3 personen € 26,33 p.p.
4 personen € 24,75 p.p.
5 personen € 21,80 p.p.
6 personen € 19,83 p.p.
Vrijdag t/m zondag
2 personen € 34,50 p.p
3 personen € 26,33 p.p.
4 personen € 24,75 p.p.
5 personen € 21,80 p.p.
6 personen € 19,83 p.p.

Ligging
Centrum
Type
  • Amusementshal
Minimum leeftijd
16
Betaalmogelijkheden
  • Contant
  • PIN
  • Creditcard

Video overzicht

DE MISSIE...
Diep in het vrijwel ontoegankelijke gedeelte van het Amazonegebied bevindt zich een bijna 200 jaar oude, gesloten goudmijn. Na jarenlange procedures is het de archeoloog Indy Johnsson eindelijk gelukt om toestemming van de Braziliaanse overheid te krijgen om de goudmijn te heropenen. Indy is er altijd heilig van overtuigd geweest dat de vele mythes die de ronde doen over de mijn absoluut niet zijn verzonnen en dat er na de gedeeltelijke instorting in 1824 nog veel goud in de mijn aanwezig is. Hoewel de mijn volgens de lokale bevolking ook omringd wordt door duistere en onverklaarbare krachten, loopt de goudkoorts razendsnel op. Indy moet nu handelen! Wat hij zoekt is een team avontuurlijke mijnwerkers dat diep in de vervallen goudmijn durft af te dalen om er achter te komen of de verhalen over de onontdekte, verborgen rijkdommen daadwerkelijk op waarheid berusten.
Maar let op, de oude mijn kent ook vele gebreken, verrassingen en gevaren…! Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de waarheid te achterhalen en de oude, verwaarloosde goudmijn weer veilig én op tijd te verlaten?

Contact met Escape Room ZandvoortAdres:
Burgemeester Engelbertsstraat 96
2042 KP Zandvoort aan Zee

Tel: 023-8888331
Website: www.escaperoomzandvoort.nl
Bezoek ons op Facebook