Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen

Max Verstappen is dé formule 1 race sensatie van het moment!

Spectaculaire inhaalmanoeuvres, adembenemende onderlinge duels en krachtmetingen op het scherpst van de snede: wanneer Max racet, weet je dat er iets staat te gebeuren. Dat bleek wel tijdens de Grand Prix van Spanje vorig jaar, waar hij zich tot jongste Formule 1 winnaar ooit mocht kronen!

In het weekend van 19-21 mei 2017 keert Max terug naar de bakermat van de Nederlandse autosport: Circuit Park Zandvoort. Tijdens de ‘Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen’ geeft hij verschillende demonstraties in zijn Formule 1 auto.

Maar er is meer. Er staan diverse races, waaronder de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Formula Renault 2.0 Northern European Cup, op het programma. De jongste fans kunnen de kinderkartbaan bezoeken en zich vermaken op het springkussen en in het reuzenrad. Naast alle race-gerelateerde zaken geven diverse artiesten optredens en zijn verschillende DJ’s actief.


Pitstopplein

Na een dag vol racen ben je zelf ook wel toe aan een pitstop. Om te voorkomen dat je in de file naar huis staat of moet wachten op het station tot de trein vertrekt, kun je beter even het centrum in lopen voor een hapje en een drankje. In max. 10 minuten sta je op het Raadhuisplein dat voor de gelegenheid omgedoopt is tot Pitstopplein.


Summer Festival

Op zaterdag 20 mei gaan de voetjes van de vloer tijdens het Summer Festival op het Badhuisplein. Vanaf 20.00 uur kun je genieten van een hapje, een drankje en heerlijke muziek verzorgd door Fijne Deuntjes, Vinzzent en Dave Roelvink.


Racesimulator bij Nautique

Zelf ook een snelheidsduivel? Move over Max! Kruip in de racesimulator bij strandpaviljoen Club Nautique 23 en laat zien wat je kan. Er zijn prijzen te winnen voor de beste tijden.


Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen

Op 20 en 21 mei vinden de Familie Racedagen driven by Max Verstappen plaats op Circuit Park Zandvoort. Tal van demo’s, ook door Max zelf, geweldige races en veel (race-)vertier voor jong en oud. Een weekend dat je niet wilt missen!


F1 speel je in Escape Room Zandvoort

Voor een MAXimale beleving van de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen, speel je bij Escape Room Zandvoort "The Grand Prix". Kraak de codes en los de puzzels op! Speel "The Grand Prix" op 20 of 21 mei a.s. met 15% korting, je maakt dan ook nog kans op het felbegeerde Escape Room Zandvoort t-shirt!


Kaartverkoop

Een evenement moet je meegemaakt hebben. Koop dus snel jouw kaarten voor 19, 20 en 21 mei. Er zijn dagkaarten en weekendkaarten beschikbaar. De activiteiten in het centrum zijn vrij toegankelijk.


Bereikbaarheid van Zandvoort aan Zee tijdens de Jumbo Familie Racedagen

Het kan voor komen dat er tijdens de Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen een file naar de kustplaats staat. Er zijn echter nog meer alternatieven dan de auto om naar Zandvoort aan Zee te komen, lees hier welke.


Overnachten met Max

Zo’n onvergetelijk weekend wil je van begin tot eind meemaken. Boek dus vandaag nog jouw overnachting aan zee en mis niets van Max!


Max Experience

De Max Experience heet niet voor niets zo: maximale fun gegarandeerd! De Porsches en Aston Martins staan voor je klaar. En wat dacht je van de Ferrari F430? Daar wil je in rijden! Ook de formulewagens, Dodge Charger dragracers en meer spectaculaire sportwagens ontbreken niet in deze te gekke experience op Circuit Park Zandvoort.