Brulwandeling

Brulwandeling

Zandvoort

Spot zelf knurrende en strijdende herten tijdens de bronsttijd! Tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen neemt onze gids u mee naar de beste plekken om burlende en strijdende herten te zien. Een fantastisch schouwspel dat u zeker niet mag missen. Iedere zaterdag, zondag en woensdag in oktober om 15.30 uur, tenzij anders aangegeven.

Brulwandeling

De Brulwandelingen worden op iedere woensdag, zaterdag en zondag in oktober georganiseerd om 15.30 uur. De wandeling van 29 oktober start om 15.00 uur. Op 24, 25 (VOL) en 26 oktober wordt een wandeling speciaal voor kinderen georganiseerd.

Soort
Natuur, Kinder, Regio, Groep
Prijs per persoon

€ 7,50

Prijs per kind

€ 6,-

Toelichting prijzen

Kindertarief geldt t/m 8 jaar.

Aanvraag mogelijk
Ja
Tips
 • Houdt u er rekening mee dat u van de paden afgaat en dat passende kleding en stevig schoeisel aanbevolen wordt. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor kinderwagens.

  Video overzicht

  Knurrende herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort aan Zee

  Meer Informatie Opvragen  Adres:

  Boekingsinformatie

  Boeken bij VVV op
  Bakkerstraat 2/B
  2042 HK Zandvoort aan Zee
  023-5737933

  De wandelingen vinden plaats in de maand oktober op iedere zaterdag, zondag en donderdag om 15.30 uur, tenzij anders aangegeven.
  Vooraf aanmelden is verplicht en kan via VVV Zandvoort. U kunt alleen meelopen tegen inlevering van de bij VVV Zandvoort gekochte voucher.
  Heeft u liever een privéwandeling met gids? Informeer dan naar de mogelijkheden. De kosten per gids zijn € 81,67, exclusief entree en administratiekosten.