Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Evenementen

5494Gedurende het hele jaar worden in Zandvoort aan Zee feesten, markten en andere evenementen georganiseerd. De kans is dan ook groot dat u tijdens uw verblijf één van deze evenementen kunt bezoeken. Wilt u weten wat er tijdens uw bezoek wordt georganiseerd? Kijk dan snel in onderstaande evenementen kalender.
september 2018
30 september @ 12:00 - 16:00
Open asieldag

Op deze dag is er van alles te beleven: er zijn diverse demo’s, rondleidingen en een workshop van de dierenarts. Onze asielhonden lopen op de catwalk en er is een ‘meet & greet’ op een losloopveld. De kinderen kunnen een speurtocht doen of als dier geschminkt worden. Ook is er een springkussen en mag je meehelpen een schuilhuisje voor de honden te beschilderen. En neem je favoriete boek mee om voor te lezen aan de asielkatten. We hebben ook dit…

Lees meer »
oktober 2018
6 oktober - 7 oktober
Finaleraces

Beleef de spannende finale van het raceseizoen, waar de kampioenen gekroond zullen worden en volop gestreden wordt om de laatste punten. Ook de nieuwe internationale GT4 Central Europe Series zal de beslissende finaleraces op Zandvoort rijden.
Bereid je voor op een mooie seizoensafsluiting met formulewagens, youngtimers, toerwagens en GT’s!

Lees meer »
6 oktober @ 10:30 - 21:30
Korendag

Korendag Zandvoort 2018/Disco   De Korendag Zandvoort wordt voor de 12e keer georganiseerd en zoals altijd hebben wij een thema en dit keer is het thema “DISCO”. Disco was DE muziek van de jaren ’70 en begin jaren 80. Het is ontstaan in de verenigde staten. Disco is een mix van soul & funk. Het werd in de jaren ’70 en begin jaren 80 gedraaid in de discotheken. De bedoeling van disco was om mensen uit hun dak te laten gaan, ze te laten…

Lees meer »
7 oktober @ 12:00 - 15:00
The Big Walk (grote hondenwandeling)

Op zondag 7 oktober is het strand van Zandvoort het decor voor een unieke hondenwandeling ten gunste van Hulphond Nederland: The Big Walk. The Big Walk opent op grootse wijze het strandseizoen voor honden. Loop je de 5 km mee met je hond? Met je deelname van 10 euro steun je de opleiding en inzet van hulphonden en ontvang je een mooie goodie-bag voor je hond! Inschrijven kan via www.thebigwalk.nl Kom alvast in de stemming en zie: https://youtu.be/mxuHcVoqcuw  

Lees meer »
november 2018
11 november
Culinair rondje Zandvoort

Maak kennis met verschillende horecagelegenheden tijdens de wijn- en spijswandeling door het centrum. Het culinair rondje is een leuke manier om tijdens een frisse wandeling kennis te maken met acht verschillende etablissementen. Bij iedere gelegenheid krijgt u een gerechtje met bijpassende wijn.

Lees meer »
18 november @ 12:00
Intocht van Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!
Het is gelukkig weer zover: Sinterklaas maakt vandaag zijn intocht in Zandvoort aan Zee!

Lees meer »
24 november @ 09:30
Zandvoort 500

De Zandvoort 500 vormt de start van het winterseizoen en daarmee ook een nieuwe editie van het Winter Endurance Kampioenschap.

Lees meer »
29 november @ 17:30 - 19:00
Rosé aan Zee

In Hotel café XL wordt een LHBTI ontmoetingsborrel georganiseerd,  genaamd Rosé aan Zee. De organisatie licht in handen van Rose 50+, dit is een afdeling van het COC die zich speciaal richt op LHBTI ouderen. De borrel is bedoeld om deze groep en sympathisanten de mogelijkheid te geven elkaar te ontmoeten en te ondersteunen indien nodig. De drankjes bij deze borrel zijn voor eigen rekening. Bij voldoende animo zal deze borrel op maandelijkse basis worden herhaald elke 4de donderdag van…

Lees meer »
december 2018
4 december @ 13:00
Cinema Nostalgie presenteert: DE DIRIGENT

Op 3 juli 2018 opent Cinema Nostalgie vanaf 13.00 uur weer haar deuren voor JA ZUSTER NEE ZUSTER met o.a. Loes Luca. Paul de Leeuw en Paul R. Kooij.

Lees meer »
6 december @ 19:30
Ladies Night: All you need is Love

De Ladies Night; een avond speciaal voor de dames. Lekker een avond uit met vriendinnen, lekker bijkletsen, filmpje pakken, nog meer bijkletsen, hapje erbij en natuurlijk een drankje. Want anders is het feest niet compleet. En omdat het Ladies Night is ook nog een tasje vol verrassingen.

Lees meer »
+ Export Events